Najave 01. lipnja 2023.

Selena Gomez najavila dva nova kulinarska showa!

Selena Gomez
Selena Gomez foto: HBO Max/Warner Media
gastro postao gastro.24sata.hr
Mlada glumica i glazbenica Selena Gomez početkom lockdowna u svom je domu snimala show 'Selena + chef' za HBO Max, a sada najavljuje čak dva serijala koji će se emitirati na Food Networku

Tijekom posljednjih godina mlada glumica i glazbenica Selena Gomez postala je pravi foodie, a kroz svoj kulinarski show 'Selena + chef' koji se prikazuje na HBO Maxu, nešto je i sama naučila pripremati. Cijelu tu kulinarsku avanturu započela je tijekom lockdowna, a u emisiji je uz nju uvijek bio i jedan poznati chef koji ju je učio pripremiti neko jednostavno, a fino jelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Sada se Selena vraća na male ekrane sa čak dvije kulinarske emisije, i obje će se prokazivati na kanalu Food Network. Jedva čekamo vidjeti njezine nove avanture u kuhinji.

 

Florence Pugh Možda vas zanima... Glumica Florence Pugh obožava kuhati te pokreće svoj kulinarski show Najave

 

Selenin prvi novi kulinarski projekt vrtjet će se oko svečanih prigoda, kada slavimo uz najmilije okupljeni oko obiteljskog stola. Serijal će se početi emitirati uoči Božića ove godine, u vrijeme kada smo najčešće zajedno i veselimo se ukusnoj hrani i jedni drugima.

"Blagdani su uvijek jako važan period za Food Network, a Selena će ove godine biti glavna zvijezda naših novih blagdanskih emisija", poručuju s Food Networka.

 | Author: HBO Max/Warner Media Selena Gomez foto: HBO Max/Warner Media

 

Vegetarijanski chili Možda vas zanima... Vegetarijanski chili prema receptu slavne glumice Recepti

 

Druga Selenina emisija tek će se uskoro početi snimati, a njezina premijera najavljena je za 2024. godinu. Food Network još nije  objavio detalje, no zna se da će projekt okupiti ponajbolje chefove u SAD-u uz koje će Selena kuhati neka od najpopularnijih američkih jela.

No TV emisije nisu jedina Selenina poveznica s food industrijom. Prošle godine glumica i glazbenica pokrenula je suradnju s brendom Our Place za koji potpisuje vlastitu kolekciju posuđa, a 10% od ukupne zarade donirala je udrugama koje se bave mentalnim zdravljem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

"Od 2020. kada smo započeli snimati emisiju 'Selena + chef' moje kulinarske sposobnosti značajno su se popravile! U prvoj sezoni bila sam prava katastrofa, i moram priznati da sam dosta napredovala. Sada bih si dala ocjenu 5 od 10! No voljela bih kad bih imala više vremena za kuhanje, no uz moj posao to nije uvijek jednostavno", priznaje Selena Gomez.

 | Author: HBO Max/Warner Media Selena Gomez foto: HBO Max/Warner Media

 

Ed Sheeran Možda vas zanima... Ed Sheeran ima vlastiti brend ljutih kečapa koji idu uz sve! Najave

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.