Najave 11. srpnja 2023.

Slavna Tračerica prodaje koktele iz limenke!

Blake Lively
Blake Lively predstavlja novu liniju koktela iz limenke Betty Booze foto: BETTY BOOZE
gastro postao gastro.24sata.hr
Iako uopće ne pije alkohol, slavna glumica Blake Lively rado kod kuće priprema koktele za svoje goste, a sada je osmislila vlastitu liniju koktela iz limenke Betty Booze koji dolaze u 3 različita okusa

Slavna glumica Blake Lively poznata je kao vrsna kuharica, no očito je i odlična koktel majstorica koja rado svoje goste razveseli šarenim pićima. Iako uopće ne pije alkohol, ova slavna 35-godišnjakinja priznaje da svojim prijateljima kad joj dođu u goste rado priprema razne koktele i da joj to jako dobro ide. Tako je prije dvije godine pokrenula brend bezalkoholnih koktela Betty Buzz, a nedavno ima i novi brend alkoholnih koktela – Betty Booze!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

"Postoje kokteli koje već godinama rado pripremam svojim gostima. No sada sam mama četvero djece i umorna sam. I zato odsad, kad mi dođu u goste, moje koktele mogu dobiti unaprijed napravljene, iz limenke. Molim vas, uživajte u njima na odgovoran način“, govori Blake koja sa suprugom, glumcem Ryanom Reynoldsom ima četvero djece.

Slavna glumica na svom se Instagramu pohvalila kako je pokrenula novi brend alkoholnih koktela, te otkrila okuse: pjenušava tekila s limetom, pjenušava tekila s dimljenom limunadom i pjenušavi bourbon s jabukom, đumbirom i višnjom.

 | Author: BETTY BOOZE Betty Booze kokteli dolaze u 3 okusa: pjenušava tekila s limetom, pjenušava tekila s dimljenom limunadom i pjenušavi bourbon s jabukom, đumbirom i višnjom foto: BETTY BOOZE

"Ne volim piti alkohol, no jako me zanimaju različiti okusi. I domaći recepti. Pravo voće. Prave, kvalitetne namirnice. Kvalitetan alkohol. Bez gluposti. Zanima me i kako uštedjeti vrijeme, i upravo sve to napravila sam svojom novom linijom koktela iz limenke“, kaže zvijezda nekad superpopularne serije 'Tračerica' koja već ima nekoliko slavnih obožavatelja svoga novog tekućeg brenda.

 

Delola Možda vas zanima... Slavna Jennifer Lopez ima vlastitu liniju koktela! Najave

 

"Možda ne voliš piti alkohol, ali miksanje koktela za druge ti stvarno odlično ide", poručila joj je u komentaru slavna 28-godišnja manekenka Gigi Hadid.

Blake za svoje koktele, koje prodaje u pakiranjima od 4 limenke po cijeni od 15 dolara, ima samo jedan zahtjev – da ih kupci piju dobro ohlađene. Inače će se, kaže, jako uzrujati.

 | Author: BETTY BOOZE Blake Lively foto: BETTY BOOZE

 

Katy Perry Možda vas zanima... Katy Perry proizvodi bezalkoholne pjenušce! Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.