Najbolji food blogeri svijeta - posljednjih četvero

@local_milk , Instagram
Foodieji, pozor! Imamo posljednjih četvero od deset najboljih blogera svijeta. Za kraj smo pripremili brdo genijalnih fotografija i istih takvih recepata. Sve što vam preostaje jest baciti se na virtualno listanje omiljenih internetskih kuharica.
Vidi originalni članak

Zadnja četvorka koja nas tjera na klikanje, lajkanje, kuhanje i pečenje je spremna. Upoznajte zadnjih četvero od deset najboljih blogera svijeta, divite se sjajnim fotografijama i isprobajte koji recept. Vjerujte, ovi znalci zasigurno znaju kako usrećiti pravog foodieja!

 

Upoznajte ih! Najbolji food blogeri svijeta: 1

Upoznajte ih! Najbolji food blogeri svijeta - nastavak sage

 

I am a food blog upravo je ono što mu samo ime govori - blog o hrani koji slavi činjenicu koliko je sama hrana zapravo sjajna. Vode ga Mike i Steph koji obožavaju putovanja i uživanje u dobrim zalogajima.
 

 

Njihove su fotografije minimalističke s odmjerenom dozom ukusa, a zahvaljujući kombinaciji sa super receptima, više su puta proglašeni najboljim food blogom na različitim gastronomskim portalima. I am a food blog možete pratiti na Facebooku i Instagramu.

 

 

Definitivna pobjednica kada su u pitanju pratitelji na društvenim mrežama je simpatična Nagi iz Australije. Za sebe kaže kako njezin blog RecipeTinEats odražava njezinu životnu filozofiju opisanu u četiri riječi - brzo, kreativno, pametno i svježe.

 

 

Fotografije koje prezentira prikaz su stvarnih jela, bez pretjeranog uljepšavanja i izgledaju baš poput onih koje i sami pripremamo kod kuće. Možda je upravo to razlog zbog kojeg Nagi prati više od milijun pratitelja na Facebooku, dok je na Instagram profilu dosegla brojku od 145 tisuća pratitelja.

 

 

Stilistica, fotografkinja i blogerica Beth svoj blog kreirala je s puno pažnje što je jasno vidljivo već pri prvom pogledu na Local Milk Blog.

Promišljeno pisanje, iste takve fotografije i divni recepti ono je što smo prvo uočili na Bethinom blogu. Svoje je recepte podijelila u kategorije, pa tako na njezinom blogu možete pregledavati jela po sezonama, sastojcima, tipu jela, regijama i slično.

 

 

Ova je mlada kreativka također spojila hranu s putovanjima, a tu su još i majčinstvo i lifestyle teme. Local Milk, osim na blogu, možete pratiti i na Facebook stranici i Instagram profilu na kojem je skupila čak 781 tisuća pratitelja. 

 

 

Elise Bauer je osnivačica bloga Simply Recipes u opisu kojeg stoji kako je to mjesto za pronalazak recepata koji zbilja funkcioniraju. Elise kaže kako o receptima koji će ići na blog odlučuje na temelju osjećaja sreće koje određeno jelo u njoj izaziva, ali da je to isto jelo mora natjerati da ga poželi pojesti čitav lonac. Samo jedan pogled na njezine fotografije to i dokazuje.

 

 

 

 

Popularnost zasigurno duguje i jednostavnom imenu, a kako je čitav blog usmjeren na obiteljsko druženje uz dobru hranu, sigurni smo kako je čitatelje osvojila i velikom ljubavi koju u čitav proces ulaže. S više od milijun pratitelja na Facebooku i nešto manje od 60 tisuća na Instagramu to je i dokazala.

 

 

Trebamo tvoju pomoć! Tražimo i nagrađujemo najbolje regionalne food blogove u natječaju Gastro zvijezda. Dođi na website Gastrozvijezda.hr i reci nam koji su tvoji omiljeni food blogovi. Voli te tvoj Gastro.hr tim! :)  
 

Posjeti Gastro.hr