Nova, još slasnija kulinarska putovanja u Centru za kulturu prehrane

Centar za kulturu prehrane
Uz već isprobane i garantirano fantastične radionice, Centar za kulturu prehrane u siječnju donosi i neke nove okuse...
Vidi originalni članak

Sirovo&Slasno, radionica sirovih kolača na kojoj će polaznici pripremati sirove čupavce, tortu s tri vrste čokolade, pitu od šumskog voća, panna cottu i sirovu Nutellu na divan će način otvoriti godinu u Centru za kulturu prehrane. 

 

OTKRIJTE VIŠE! Odlična radionica i recept koji ne smijete propustiti

 

Jednodnevne škole kuhanja i slastičarstva pomoći će vam s poznavanjem osnova, dok pravo iznenađenje stiže 9. siječnja. Bali kulinarska radionica koja uključuje večeru u Centru za kulturu novitet je među radionicama i nešto čemu se definitivno veselimo. 

 

 

Nakon slatkog putovanja na Bali, stižu nam zdravije slastice, a zatim i kulinarska radionica s temom tajlandske kuhinje. 
Na naprednoj školi slastičarstva, 17. siječnja, polaznici će se okušati u pripremi najpoznatijih francuskih kolačića, macaronsa, dok se dva dana nakon toga sprema škola kuhanja ribe i morskih plodova. 

Pred kraj mjeseca polaznici će se veseliti na maloj pivskoj i maloj vinskoj školi, 26. siječnja posvetit će se jelima od svinjetine, a dan nakon toga Centar za kulturu prehrane priprema jednodnevnu školu kuhanja.

 

I zašto želim još! Što sam naučila na svojoj prvoj vinskoj školi

 

Sve što vam preostaje jest zaputiti se na stranice Centra za kulturu prehrane i rezervirati svoje mjesto na jednoj od slasnih radionica. Požurite, mjesta brzo nestaju!
 

Posjeti Gastro.hr