Špajza 02. siječnja 2018.

Nova, još slasnija kulinarska putovanja u Centru za kulturu prehrane

foto: Centar za kulturu prehrane
gastro postao gastro.24sata.hr
Uz već isprobane i garantirano fantastične radionice, Centar za kulturu prehrane u siječnju donosi i neke nove okuse...

Sirovo&Slasno, radionica sirovih kolača na kojoj će polaznici pripremati sirove čupavce, tortu s tri vrste čokolade, pitu od šumskog voća, panna cottu i sirovu Nutellu na divan će način otvoriti godinu u Centru za kulturu prehrane. 

 

Možda vas zanima... Odlična radionica i recept koji ne smijete propustiti Špajza

 

Jednodnevne škole kuhanja i slastičarstva pomoći će vam s poznavanjem osnova, dok pravo iznenađenje stiže 9. siječnja. Bali kulinarska radionica koja uključuje večeru u Centru za kulturu novitet je među radionicama i nešto čemu se definitivno veselimo. 

 

 | Author: Centar za kulturu prehrane foto: Centar za kulturu prehrane

 

Nakon slatkog putovanja na Bali, stižu nam zdravije slastice, a zatim i kulinarska radionica s temom tajlandske kuhinje. 
Na naprednoj školi slastičarstva, 17. siječnja, polaznici će se okušati u pripremi najpoznatijih francuskih kolačića, macaronsa, dok se dva dana nakon toga sprema škola kuhanja ribe i morskih plodova. 

Pred kraj mjeseca polaznici će se veseliti na maloj pivskoj i maloj vinskoj školi, 26. siječnja posvetit će se jelima od svinjetine, a dan nakon toga Centar za kulturu prehrane priprema jednodnevnu školu kuhanja.

 

Možda vas zanima... Što sam naučila na svojoj prvoj vinskoj školi Recenzije

 

Sve što vam preostaje jest zaputiti se na stranice Centra za kulturu prehrane i rezervirati svoje mjesto na jednoj od slasnih radionica. Požurite, mjesta brzo nestaju!
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.