Sirovo&Slasno, radionica sirovih kolača na kojoj će polaznici pripremati sirove čupavce, tortu s tri vrste čokolade, pitu od šumskog voća, panna cottu i sirovu Nutellu na divan će način otvoriti godinu u Centru za kulturu prehrane.
Jednodnevne škole kuhanja i slastičarstva pomoći će vam s poznavanjem osnova, dok pravo iznenađenje stiže 9. siječnja. Bali kulinarska radionica koja uključuje večeru u Centru za kulturu novitet je među radionicama i nešto čemu se definitivno veselimo.
Nakon slatkog putovanja na Bali, stižu nam zdravije slastice, a zatim i kulinarska radionica s temom tajlandske kuhinje.
Na naprednoj školi slastičarstva, 17. siječnja, polaznici će se okušati u pripremi najpoznatijih francuskih kolačića, macaronsa, dok se dva dana nakon toga sprema škola kuhanja ribe i morskih plodova.
Pred kraj mjeseca polaznici će se veseliti na maloj pivskoj i maloj vinskoj školi, 26. siječnja posvetit će se jelima od svinjetine, a dan nakon toga Centar za kulturu prehrane priprema jednodnevnu školu kuhanja.
Sve što vam preostaje jest zaputiti se na stranice Centra za kulturu prehrane i rezervirati svoje mjesto na jednoj od slasnih radionica. Požurite, mjesta brzo nestaju!