Chris Pratt totalno genijalno opisuje dijetu!

DANNY MOLOSHOK/REUTERS/PIXSELL
Glumac poznat po brojnim fantastičnim ulogama u filmovima i serijama, nedavno je objavio video u kojem na urnebesan način opisuje faze dijete s kojima se i sami možemo poistovjetiti...
Vidi originalni članak

Najnoviji Jurassic World, super popularan film Her ili pak fantastična serija Parks and Recreation samo su neki od ostvarenja u čijem je nastajanju sudjelovao i danas mega uspješan glumac Chris Pratt.

Ako i niste obožavatelji navedenih ostvarenja, ovog ćete talentiranog glumca zasigurno zavoljeti kada vidite kratak video u kojem Pratt na nevjerojatno smiješan način opisuje devet faza dijete.
 



Video započinje prvom fazom uživanja u zdravom ručku od jaja i krastavaca da bi se zatim čitava stvar pretvorila u pravu noćnu moru. Odlučnost, posustajanje, grižnja savjesti, suze i znoj, složit ćete se, doživjeli smo svi barem jednom kada smo napokon odlučili krenuti na dijetu.

Pogledajte kako Chriss Pratt na šaljiv način opisuje brige mnogih pa se čak i poistovjetite s ovim urnebesnim načinom proživljavanja možda i najstresnijih dana za svakog od nas. 

 

Posjeti Gastro.hr