Nećete vjerovati koja glumica otvara restoran!

@aufudge
Popularna je američka glumica napokon ostvarila svoju veliku želju i otvorila restoran.
Vidi originalni članak

Glumica Jessica Biel posljednjih je godinu dana posvećena neobičnom restoranu "Au Fudge" u Los Angelesu. Iako i sama voli pripremati slastice, ipak je tu odgovornost prepustila profesionalcima, a sebi namijenila poziciju kreativnog direktora. 

"Au Fudge" nije samo restoran na čijem je vlasničkom listu upisano poznato ime, već jedno od rijetkih mjesta koje je poznato kao prijateljsko za djecu. Uz kućicu na drvetu, igračke, slikovnice, tajne prostorije i zabavan jelovnik, prednost je i osoblje koje mališane animira. 

Torta Caprese: Čokoladna torta bez brašna za prste polizati

Roditelji tako mogu sjesti, u miru pojesti glavno jelo i desert, a zatim izabrati i neko alkoholno piće u odvojenom baru. "Au Fudge" nudi posebni jelovnik za vegetarijance i vegane, kao i bezglutensku hranu, ali najprimamljiviji je njihov popis šarenih slastica.

slatko i hrskavo Zasladite se: Fudge od bijele čokolade, pistacija i brusnica

Uz čokoladne torte, pudinge, sendvič kekse i milkshakeove, posjetitelji mogu sami odrediti što će biti u njihovom omiljenom sladolednom kupu.  

Jessicin je restoran postao omiljeno mjesto poznatih obitelji pa se tamo redovito mogu vidjeti Chrissy Teigen i John Legend s kćerkicom Lunom te Jessica Alba s kćerima Honor i Haven.

Posjeti Gastro.hr