Špajza 10. svibnja 2017.

Nećete vjerovati koja glumica otvara restoran!

foto: @aufudge
gastro postao gastro.24sata.hr
Popularna je američka glumica napokon ostvarila svoju veliku želju i otvorila restoran.

Glumica Jessica Biel posljednjih je godinu dana posvećena neobičnom restoranu "Au Fudge" u Los Angelesu. Iako i sama voli pripremati slastice, ipak je tu odgovornost prepustila profesionalcima, a sebi namijenila poziciju kreativnog direktora. 

 

They're tied up for your protection. (Chocolate now available in-store/ online at @aufudge.)

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

"Au Fudge" nije samo restoran na čijem je vlasničkom listu upisano poznato ime, već jedno od rijetkih mjesta koje je poznato kao prijateljsko za djecu. Uz kućicu na drvetu, igračke, slikovnice, tajne prostorije i zabavan jelovnik, prednost je i osoblje koje mališane animira. 

čokoladna torta Možda vas zanima... Torta Caprese: Čokoladna torta bez brašna za prste polizati None

Roditelji tako mogu sjesti, u miru pojesti glavno jelo i desert, a zatim izabrati i neko alkoholno piće u odvojenom baru. "Au Fudge" nudi posebni jelovnik za vegetarijance i vegane, kao i bezglutensku hranu, ali najprimamljiviji je njihov popis šarenih slastica.

Možda vas zanima... Zasladite se: Fudge od bijele čokolade, pistacija i brusnica Recepti

Uz čokoladne torte, pudinge, sendvič kekse i milkshakeove, posjetitelji mogu sami odrediti što će biti u njihovom omiljenom sladolednom kupu.  

 

Take a seat 🍽🌟 #aufudge #melrose #aufudgeforall

A post shared by Au Fudge (@aufudge) on

Jessicin je restoran postao omiljeno mjesto poznatih obitelji pa se tamo redovito mogu vidjeti Chrissy Teigen i John Legend s kćerkicom Lunom te Jessica Alba s kćerima Honor i Haven.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.