Rasturaš u pripremi slastica? Postani nova Gastro zvijezda!

SHUTTERSTOCK Ako si majstor u pripremi slastica, prijavi se i postani nova Gastro zvijezda!
Otvorili smo prijave za peto izdanje Gastro zvijezde. Prijavi sebe ili svoje omiljene blogere
Vidi originalni članak

Slastice su tvoja opsesija? Neumorno iščitavaš kuharice, gledaš kulinarske showove, učiš i primjenjuješ to znanje? Uživaš u eksperimentiranju s različitim biskvitima i kremama, smatraš da si imaš dobar instinkt kad su u pitanju dizana tijesta i radiš nezaboravne tartove? Sve recepte detaljno zapisuješ na blogu i opremaš tekstove s dobrim fotografijama?

Ako je odgovor na ova pitanja pozitivan, onda si idealan kandidat za naš natječaj Gastro zvijezda! Prijavi se i sudjeluj u izboru pete Gastro zvijezde, najvećeg natjecanja gastro blogera u zemlji i šire. Naravno, isto tako možeš prijaviti i svog omiljenog blogera koji, po tvom mišljenju, radi izvrstan posao.

Sve to možeš odraditi klikom na web stranicu Gastro zvijezde i upisivanjem linka koji vodi na blog koji želiš prijaviti. Prijave primamo do 3. listopada!

 

Prijave su otvorene! Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda 2021.!
 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji petu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Oni se mogu, logično, prijaviti linkom na svoje društvene mreže u kategoriji Top foodie.

Ovo je idealna prilika za umrežavanje s drugim blogerima i razmjenu recepata te ostvarenje dugoročne suradnje s portalom missGASTRO. Ne treba zaboraviti ni mogućnost osvajanja vrijednih nagrada, ali i veću vidljivost tvog autorskog sadržaja, što je bitno svakom ambicioznom blogeru. Nemoj propustiti šansu!

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Prijavi sebe, svog omiljenog food blogera ili Top foodieja i prati Gastro zvijezdu 2021. na portalu missGASTRO te na našem Facebook i Instagram profilu! S detaljnim pravilima natječaja se upoznaj ovdjePrijavi se ovdje!
 

 

Posjeti Gastro.hr