Špajza Gastro zvijezda 21. rujna 2021.

Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda 2021.!

Pobjednica Andrea Cukrov s voditeljem Tarikom Filipovićem foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Na portalu missGastro krenuli smo u potragu za novim Gastro zvijezdama 2021. koje će nas očarati svojim kulinarskim umijećem, prezentacijom recepata i lijepim fotografijama. Prijavi sebe ili svog omiljenog food blogera u četiri kategorije...

Gastro zvijezda je regionalno natjecanje gastro blogera i zaljubljenika u hranu u organizaciji portala missGASTRO. Pokrenuli smo ga 2017. godine, s ciljem promoviranja bogate blogerske scene i formiranja platforme za povezivanje i suradnju.

U fokusu našeg petog izdanja su, simbolično, četiri kategorije. Ostajemo dosljedni pa je tako riječ o Tradicionalnoj kuhinji, Zdravoj i vegetarijanskoj hrani, Slasticama – i kategoriji Top foodie. Dok prve tri obuhvaćaju blogere koji koriste blog kao platformu, Top foodie priliku daje i onima koji ljubav prema gastronomiji izražavaju isključivo putem društvenih mreža poput Instagrama, Facebooka i YouTube-a. 

Partneri projekta su Lidl i Gorenje, koji će se pobrinuti i za bogate nagrade.

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Kako sudjelovati?

Prijave primamo od 21.9. do 8.10. na stranici Gastro zvijezde. Svi blogeri i blogerice su pozvani prijaviti sami sebe u jednoj ili više kategorija, ali također ih mogu prijaviti i njihovi vjerni pratitelji. Nakon zatvaranja prijava, prvu selekciju odrađuje redakcija portala missGASTRO.

Potom popis od deset blogova koji su nas najviše impresionirali u svakoj kategoriji stiže do našeg žirijaDomagoj Jakopović Ribafish, novinar i prekaljeni bloger, renomirani bloger i Gastrolovac Darko Kontin, prethodni pobjednici natjecanja 2019. i 2020. godine, Gastrolovci Andrea Cukrov i Vedran Bošković te novi član žirija, mladi talentirani Chef Josip Tomas, odabrat će po četiri najbolja u svakoj kategoriji. 

Prijavi se ovdje!

Ako se pitaš što nakon odabira žirija, čitaj dalje! Slijedi nam runda zabavnih snimanja i pripreme recepata na licu mjesta, nakon kojeg će odluku o superfinalistima donijeti publika. Glasovanje će biti otvoreno od 20.10 do 06.12. na web stranici Gastro zvijezde i Facebook profilu missGASTRO. Nakon početne selekcije od strane redakcije, žiri će odabrati finaliste svake kategorije. Odluku o superfinalistima i pobjednicima kategorija prepustit ćemo čitateljima. Gastro zvijezdu, između 3 superfinalista u tri glavne kategorije, odabrat će žiri tajnim glasovanjem. Pravila natječaja i više o super nagradama saznaj ovdje. 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

Prijavi sebe ili svog omiljenog food blogera/foodieja

Food blogeri su posljednjih 15-ak godina esencijalna karika u promicanju kulture jedenja. Sve veći broj čitatelja u Hrvatskoj i cijeloj regiji umjesto bakinih kuharica, inspiraciju za ručak ili večeru traže na internetu. U Hrvatskoj raste broj onih koji svoje recepte objavljuju na svojim blogovima te tako promoviraju trendove u gastronomiji i čine ih pristupačnijima širokoj publici. Mnogi od njih pridružili su se toj zajednici putem nešto kraćih, vizualnih formi na društvenim mrežama i oni itekako daju svoj doprinos. Ovu zanimljivu zajednicu food blogera vrijedi upoznati, ali i nagraditi. Stoga smo i ove godine pripremili odlične nagrade za pobjednike kategorija i našu ovogodišnju Gastro zvijezdu 2021. Naravno, tu je i prilika za trajnu suradnju s portalom missGASTRO i mogućnost godišnje suradnje Lidla i influencera.

Prijavi se ovdje!

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Prijavi sebe, svog omiljenog food blogera ili Top foodieja i prati Gastro zvijezdu 2021. na portalu missGASTRO te na našem Facebook i Instagram profilu! S detaljnim pravilima natječaja se upoznaj ovdje. Prijavi se ovdje!
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.