Špajza Gastro zvijezda 28. rujna 2021.

Rasturaš u pripremi slastica? Postani nova Gastro zvijezda!

Ako si majstor u pripremi slastica, prijavi se i postani nova Gastro zvijezda! foto: SHUTTERSTOCK

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Otvorili smo prijave za peto izdanje Gastro zvijezde. Prijavi sebe ili svoje omiljene blogere

Slastice su tvoja opsesija? Neumorno iščitavaš kuharice, gledaš kulinarske showove, učiš i primjenjuješ to znanje? Uživaš u eksperimentiranju s različitim biskvitima i kremama, smatraš da si imaš dobar instinkt kad su u pitanju dizana tijesta i radiš nezaboravne tartove? Sve recepte detaljno zapisuješ na blogu i opremaš tekstove s dobrim fotografijama?

Ako je odgovor na ova pitanja pozitivan, onda si idealan kandidat za naš natječaj Gastro zvijezda! Prijavi se i sudjeluj u izboru pete Gastro zvijezde, najvećeg natjecanja gastro blogera u zemlji i šire. Naravno, isto tako možeš prijaviti i svog omiljenog blogera koji, po tvom mišljenju, radi izvrstan posao.

Sve to možeš odraditi klikom na web stranicu Gastro zvijezde i upisivanjem linka koji vodi na blog koji želiš prijaviti. Prijave primamo do 3. listopada!

 

Možda vas zanima... Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda 2021.! Špajza
 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji petu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Oni se mogu, logično, prijaviti linkom na svoje društvene mreže u kategoriji Top foodie.

Ovo je idealna prilika za umrežavanje s drugim blogerima i razmjenu recepata te ostvarenje dugoročne suradnje s portalom missGASTRO. Ne treba zaboraviti ni mogućnost osvajanja vrijednih nagrada, ali i veću vidljivost tvog autorskog sadržaja, što je bitno svakom ambicioznom blogeru. Nemoj propustiti šansu!

Gastro zvijezda | Author: SHUTTERSTOCK Na tvom blogu prevladavaju slastice? Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda; foto: foto: SHUTTERSTOCK

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Prijavi sebe, svog omiljenog food blogera ili Top foodieja i prati Gastro zvijezdu 2021. na portalu missGASTRO te na našem Facebook i Instagram profilu! S detaljnim pravilima natječaja se upoznaj ovdjePrijavi se ovdje!
 

 

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.