Kod Graše na Bundek na izvrsna rebarca i odležani ramstek

Lidija Lončarić
U razgovoru s vlasnikom zabočkog restorana Grašo, nekoliko dana prije početka Chill&Grilla, čuli smo kako su nadaleko poznati po velikim porcijama. Opravdali su to i na trećem izdanju našeg festivala na Bundeku...
Vidi originalni članak

U kućici restorana Grašo radi se bez stajanja; sočne pljeskavice i ćevapi uvijek su traženi na ovakvim festivalima na otvorenom. Međutim, još više zanimanja izazivaju rebarca, ramstek i mirisni ražnjići od lungića i povrća. Uz bogatu porciju mesa iz vlastitih mesnica, uključujući onu na Laništu, serviraju i pekarske krumpiriće i salatu, kao i niz klasičnih umaka.

Ekipi restorana Grašo, lijepog zdanja na ulazu u Zabok, ovo je prvo sudjelovanje na Chill&Grillu pa smo ih pitali jesu li njihova očekivanja opravdana.“Mi smo na Chill&Grillu prvi puta i zadovoljni smo odazivom za vikend. Ručak je super prošao, ali naravno da posjećenost ovisi o vremenu. Nadamo se suncu“, rekao nam je vlasnik Stjepan Škalec. Pozvao je posjetitelje da dođu isprobati njihova čuvena rebarca i odležani ramstek, kao i sve klasike s roštilja.

Chill&Grill traje do petka, 3.svibnja, pa imate još nekoliko dana za obilazak i testiranje ponude iz Graše i ostalih 12 gostujućih restorana. Pratite novosti s Bundeka na našem portalu, web stranicama festivala i društvenim mrežama.

SPONZORI:

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Organizira fantastične cooking showove, a nakon roštilja zasladiti se možete u Lino slatkoj kućici palačinkama s Lino Ladom za velike i male.

Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

 

Posjeti Gastro.hr