Zašto ga Martha Stewart ne može smisliti?

@marthastewart, Instagram
Prozvala ga je odvratnim, umjetnim sastojkom koji se koristi u daleko prevelikoj mjeri nego što bi trebao.
Vidi originalni članak

Dodaje se gotovim jelima poput pizze, odrezaka, tjesteninama, rižotima, pa čak i krumpirićima. Ipak, popularna televizijska kuharica ovaj sastojak baš nikada ne bi koristila u svojoj kuhinji, a u intervjuu za Today čak ga je prozvala i odvratnim. Riječ je o jednoj od kontroverznijih namirnica u posljednje vrijeme - ulju od tartufa. 

 

Gurmanski dragulj: Pet recepata za jela s tartufima

 

 

"Nikad, baš nikad ne bih koristila ulje od tartufa. Jednostavno je loše, a to potvrđuju i brojna istraživanja. Umjetno je i užasno. Lijepi se za nepce, jednostavno je odvratno. Zaboravite na ulje od tartufa", rekla je Martha Stewart. 

Zanimljivo je spomenuti kako se ulje od tartufa radi od vrlo malog ili nikakvog udjela tartufa, pa stoga ogorčenost osobe koja voli kuhanje kao što je Martha Stewart nimalo na čudi.

Uz ulje od tartufa, na listu stvari koje nikada ne jede dodala je i salatu s grilanom piletinom. 

"Nikada ne bih pripremila salatu od grilane piletine u svojoj kuhinji", dodala je ova televizijska ličnost. 
 

Posjeti Gastro.hr