Špajza 18. veljače 2018.

Zašto ga Martha Stewart ne može smisliti?

foto: @marthastewart, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Prozvala ga je odvratnim, umjetnim sastojkom koji se koristi u daleko prevelikoj mjeri nego što bi trebao.

Dodaje se gotovim jelima poput pizze, odrezaka, tjesteninama, rižotima, pa čak i krumpirićima. Ipak, popularna televizijska kuharica ovaj sastojak baš nikada ne bi koristila u svojoj kuhinji, a u intervjuu za Today čak ga je prozvala i odvratnim. Riječ je o jednoj od kontroverznijih namirnica u posljednje vrijeme - ulju od tartufa. 

 

tartuf Možda vas zanima... Gurmanski dragulj: Pet recepata za jela s tartufima None

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

"Nikad, baš nikad ne bih koristila ulje od tartufa. Jednostavno je loše, a to potvrđuju i brojna istraživanja. Umjetno je i užasno. Lijepi se za nepce, jednostavno je odvratno. Zaboravite na ulje od tartufa", rekla je Martha Stewart. 

Zanimljivo je spomenuti kako se ulje od tartufa radi od vrlo malog ili nikakvog udjela tartufa, pa stoga ogorčenost osobe koja voli kuhanje kao što je Martha Stewart nimalo na čudi.

Uz ulje od tartufa, na listu stvari koje nikada ne jede dodala je i salatu s grilanom piletinom. 

"Nikada ne bih pripremila salatu od grilane piletine u svojoj kuhinji", dodala je ova televizijska ličnost. 
 

Salata piletina | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.