Slasne, ali pametne ideje za tjedni meni blogerice Tasty Business

Tasty Business
Ivana je ponosna vlasnica bloga Tasty Business koja je prije nekoliko dana za svoje pratitelje sastavila sjajnu zbirku recepata za svaki dan. Raspitali smo se o čemu je zapravo riječ.
Vidi originalni članak

Na svom blogu promiče zdraviji, ali ukusan način življenja, a takvi su i njezini recepti. Divne, atmosferične fotografije često nas zavaraju, pa navedu da istražimo baš svaki kutak njezinog profila, a kada smo otkrili da je Ivana s bloga tasty business sastavila kratku pdf kuharicu za svoje pratitelje, odmah smo požurili preuzeti svoj primjerak.

 

Ispitali smo Muškarci u kuhinji: Što to ove jeseni kuhaju domaći foodieji

 

Ono što nas je posebno oduševilo kod Ivanine kuharice jest što su svi recepti originalni, drugačiji, zdraviji, ali prilagodljivi svakodnevnom načinu života. Ima tu zdravih i nimalo kompliciranih slatkiša, piletine u sendviču na neki drugačiji način, namaza, muffina i popečaka.

 

INSPIRIRAJTE SE! The BakerMama: Blog s receptima koji će osvojiti najmlađe

 

 

Nama su se posebno svidjeli muffini sa špinatom kao ideja za gablec na poslu, ali i keksići sa zobenim pahuljicama te brownie s batatom. Namirnice smo već nabavili, preostaje samo baciti se na posao. Dok mi mućkamo sastojke, vi se svakako zaputite na Ivanin Instagram profil tasty business i preuzmite svoj primjerak zbirke recepata.

Vjerujte, zdrava hrana nikad nije izgledala bolje!
 

Posjeti Gastro.hr