Špajza 15. siječnja 2019.

Slasne, ali pametne ideje za tjedni meni blogerice Tasty Business

foto: Tasty Business
gastro postao gastro.24sata.hr
Ivana je ponosna vlasnica bloga Tasty Business koja je prije nekoliko dana za svoje pratitelje sastavila sjajnu zbirku recepata za svaki dan. Raspitali smo se o čemu je zapravo riječ.

Na svom blogu promiče zdraviji, ali ukusan način življenja, a takvi su i njezini recepti. Divne, atmosferične fotografije često nas zavaraju, pa navedu da istražimo baš svaki kutak njezinog profila, a kada smo otkrili da je Ivana s bloga tasty business sastavila kratku pdf kuharicu za svoje pratitelje, odmah smo požurili preuzeti svoj primjerak.

 

Možda vas zanima... Muškarci u kuhinji: Što to ove jeseni kuhaju domaći foodieji Špajza

 

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

Ono što nas je posebno oduševilo kod Ivanine kuharice jest što su svi recepti originalni, drugačiji, zdraviji, ali prilagodljivi svakodnevnom načinu života. Ima tu zdravih i nimalo kompliciranih slatkiša, piletine u sendviču na neki drugačiji način, namaza, muffina i popečaka.

 

Možda vas zanima... The BakerMama: Blog s receptima koji će osvojiti najmlađe Špajza

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjedni plan je vani! Ispred vas se nalazi jedna od fotki koju možete pronaći u tjednom planu koji je na webu! Klik na link u opisu profila i virnite! Da sam, dok sam to radila, razmisljala da što mi je ovo u životu trebalo - jesam. Isto kao neki dan na fat burningu. 😂 Da sam imala problema jer je taman pečeno i spremno za prezentaciju završilo kao zalogaj mojih ljudi prije nego što sam fotkala, je. Male tehničke poteškoće. Ali uspješno prevladane! Malo doručka, malo ručka, malo tablica, svega! Pišite ako valja, pišite ako ne valja! Evo, subota ujutro! Taman imate vremena virnuti i sutra sve pripremiti. Ili možete po starome. Samo nemojte printati i kasnije koristiti kao potpalu, šteta papira. 😂 #mošbolje #foodphotography #onmytable #feedfeed #planning #eatclean

A post shared by t a s t y b u s i n e s s (@tasty_business) on

 

Nama su se posebno svidjeli muffini sa špinatom kao ideja za gablec na poslu, ali i keksići sa zobenim pahuljicama te brownie s batatom. Namirnice smo već nabavili, preostaje samo baciti se na posao. Dok mi mućkamo sastojke, vi se svakako zaputite na Ivanin Instagram profil tasty business i preuzmite svoj primjerak zbirke recepata.

Vjerujte, zdrava hrana nikad nije izgledala bolje!
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.