Nećete vjerovati što jedu Victorijine anđelice

@Instagram
Adriana Lima prije nekoliko je godina otkrila detalje ekstremne dijete kojom gubi kilograme uoči revije Victoria's Secreta. Uz tri do četiri sata tjelovježbe dnevno, deset dana pije samo proteinske shakeove, a večer prije odriče se i vode.
Vidi originalni članak

Iako je jedna od najdugovječnijih predstavnica, ovakav način života sigurno ne odražava ono što poznati brand donjeg rublja promovira- zdravlje i energičnost.

piće Proteinski shake s bobičastim voćem

Blogerice Candace Lowry i Michelle Kawry proučile su savjete nutricionista i odvažile se živjeti kao supermodeli. Kombinirale su nešto blažu verziju dijete, koja je propisana svim anđelicama i onom Adriane Lime prije revija. Dva su dana pratile regularni jelovnik modela, s obilnijim doručkom, piletinom i ribom za ručak i sashimijem za večeru, a zatim su dva dana pile spomenute shakeove.

finger food Sashimi od tune i brancina

Jedan je radni tjedan bio sasvim dovoljan da blogerice zaključe kako je regularna dijeta izdrživa, iako ne dopušta međuobroke ni slastice, ali ispijanje shakeova nije. Osjećale su se slabo, umorno, neraspoloženo i imale problema sa spavanjem. 

ostalo Energizirajuća zobena kaša

Kada se činjenici da svakog dana konzumiraju iste namirnice pridoda i nekoliko sati teretane, boksa ili trčanja, postavlja se pitanje kako anđelicama uopće preostane snage za nošenje teških krila.

Posjeti Gastro.hr