Tko je dobar poznavatelj tradicionalne kuhinje? Prijavi ga!

Shutterstock
Do kraja prijava za četvrto izdanje Gastro zvijezde ostalo je još samo nekoliko dana!
Vidi originalni članak

Kod koga najradije jedeš pašticadu ili gradele? Tko je majstor kad je u pitanju fiš paprikaš? Poznaješ nekog tko radi međimursku gibanicu iz snova ili pak najbolje mlince? Sva ova su hrvatski specijaliteti, što znači da je ta osoba dobar poznavatelj tradicije, ali i da joj kuhača nije stran pojam. Ako uz to voli i fotografirati i pisati te redovito vodi blog, onda je idealan kandidat za sljedeću Gastro zvijezdu.

Upravo zbog ljubitelja domaće hrane već četvrtu godinu zaredom blogere nagrađujemo u kategoriji Tradicionalna kuhinja. Krajnje je vrijeme da prijaviš sebe ili svoje favorite na blogerskoj sceni. Imaj na umu da prijave zatvaramo u petak, 6. studenog, u 16 sati. 

 

Gastro zvijezda 2020. Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda 2020.!

 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji četvrtu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Oni se mogu, logično, prijaviti linkom na svoje društvene mreže u kategoriji Top foodie.

Osim vrijednih nagrada, poticaji za prijavu su i umrežavanje s drugim blogerima, mogućnost suradnje s portalom missGASTRO te veća vidljivost sadržaja - što je bitno za svakog ambicioznog blogera. Partneri projekta su Korlat i Nikas, a za nagrade će se uz dva već spomenuta partnera pobrinuti i KitchenAid. Prijavi se!

 

PRAVILA Pravila natječaja "Gastro zvijezda 2021"

Posjeti Gastro.hr