Špajza Gastro zvijezda 03. studenoga 2020.

Tko je dobar poznavatelj tradicionalne kuhinje? Prijavi ga!

foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Do kraja prijava za četvrto izdanje Gastro zvijezde ostalo je još samo nekoliko dana!

Kod koga najradije jedeš pašticadu ili gradele? Tko je majstor kad je u pitanju fiš paprikaš? Poznaješ nekog tko radi međimursku gibanicu iz snova ili pak najbolje mlince? Sva ova su hrvatski specijaliteti, što znači da je ta osoba dobar poznavatelj tradicije, ali i da joj kuhača nije stran pojam. Ako uz to voli i fotografirati i pisati te redovito vodi blog, onda je idealan kandidat za sljedeću Gastro zvijezdu.

Upravo zbog ljubitelja domaće hrane već četvrtu godinu zaredom blogere nagrađujemo u kategoriji Tradicionalna kuhinja. Krajnje je vrijeme da prijaviš sebe ili svoje favorite na blogerskoj sceni. Imaj na umu da prijave zatvaramo u petak, 6. studenog, u 16 sati. 

 

Možda vas zanima... Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda 2020.! Najave

 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji četvrtu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Oni se mogu, logično, prijaviti linkom na svoje društvene mreže u kategoriji Top foodie.

Osim vrijednih nagrada, poticaji za prijavu su i umrežavanje s drugim blogerima, mogućnost suradnje s portalom missGASTRO te veća vidljivost sadržaja - što je bitno za svakog ambicioznog blogera. Partneri projekta su Korlat i Nikas, a za nagrade će se uz dva već spomenuta partnera pobrinuti i KitchenAid. Prijavi se!

 

Možda vas zanima... Pravila natječaja "Gastro zvijezda 2021" Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.