Top 5 napitaka koji će vas rashladiti

Thinkstock
Pripremili smo vam top 5 napitaka koji će olakšati vruća poslijepodneva. Čisti hedonizam!
Vidi originalni članak

Zbog ovih visokih temperatura uz sebe bi stalno trebali imati bocu vode.  Ako pak želite biti kreativni kad su u pitanju napitci i svejedno se dobro rashladiti, potražite inspiraciju među našim receptima.

 

1.    Ako vam kombinacija jagoda, mente i limete zvuči primamljivo, onda jednostavno morate pročitati recept u nastavku! Uz malo vodke ili bijelog ruma ovaj osvježavajući sok može postati i genijalan ljetni koktel!

 

JOŠ MALO O JAGODAMA! Ovo hladi! Nova verzija crvenog napitka

 

2.    Naviku ispijanja vruće crne kave pretvorite u naviku ispijanja ledene kave sa sladoledom i čokoladnim mrvicama. Ova ljetna verzija ostavlja vam prostora da baš svaki element prilagodite svojim željama. Savjete i ideje potražite u našem receptu...

 

za slatko popodne Ledena kava sa šlagom i karamelom

 

3.    Mjehuričasti napitak od kivija, limete i mineralne vode voljet ćete više od uobičajenih voćnih sokova. Kivi je bogat antioksidansima, vitaminom C, a navodno je i metoda za dobar san. 

 

tako fino! Napitak od kivija i limete stvoren za ljetne dane

 

4.    Ako ste vjerni klasičnom ledenom čaju, obavezno pregledajte naš članak s malim trikovima. Pripremite veliki vrč i mnogo leda, zavalite se u ležaljku na balkonu ili u dvorištu i upijte sunce!

 

osvježenje Ledeni čaj iz kućne radinosti

 

5.    Miks breskve, meda i mente će vas oboriti s nogu. Priprema traje svega par minuta, a uživat ćete daleko više nego u kupovnim sokovima punim šećera. Ovim ćete se pićem rashladiti zdravo...

 

Osvježenje: Slatki ljetni napitak od breskve

 

Uživajte!

Posjeti Gastro.hr