Kolumne 02. lipnja 2017.

Ovo hladi! Nova verzija crvenog napitka

foto: Ivana Šakić
gastro postao gastro.24sata.hr
Vruće je, vama, meni, svima!

I kako se ohladiti osim klime koja vam promrzne kosti (i kada svačija baka prokune svaku civilizaciju jer ćemo se razboljeti i prehladiti od tog hladnog puhala) i skoka u more koji bi nam sada značio samo jedan lijepi, pošteni srčani udar kojem se veseli svaki kardiolog željan akcije na poslu (takvog upoznala nisam)? Sladoledom i hladnim pićima! 

 

 | Author: Ivana Šakić foto: Ivana Šakić

 

Sladoled vam donosim u sljedećem videu, a ovaj put sokić od jagode. Menta, smeđi šećer, limeta, jagode ... Pa halo, ako brojite kalorije do odlaska na more, ovdje se nećete nabrojati baš puno. Ono, taman na terasi u stanu/kući dok budete hvatali zrak ili navečer jedva (ne)čekali posao sutra. U slučaju da pak posla sutra nema, uvijek u njega možete dodati malo votke ili bijelog ruma. Ali to vam nisam rekla, niste to od mene čuli.

 

Cijeli postupak pripreme pogledajte u videu, a želite li uživati u slatkim i slanim delicijama naše nove blogerice Ivane, posjetite blog Tasty business, Facebook stranicu i Instagram profil ove mlade gastro kreativke. Dobar tek! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.