Suvag proslavio 55. rođendan uz Boschovu radionicu „KAKO PRIPREMITI ZDRAVI OBROK“

Promo
SUVAG uz potporu tvrtke BSH kućanski uređaji d.o.o. slavi svoju 55 obljetnicu.
Vidi originalni članak

Tvrtka BSH kućanski uređaji d.o.o. organizirala je u vrtiću poliklinike SUVAG radionicu kuhanja pod nazivom „Kako pripremiti zdravi obrok“. Radionica je održana za djecu koja svaki dan u vrtiću SUVAG-a provedu između pet do šest sati radi rehabilitacije sluha i govora. Radionicu je za njih vodio poznati šef kuhinje Vladimir Šajnović, vlasnik zagrebačkog restorana Cheflja.

Djeca su uživala pripremajući svoj zdravi obrok uz pomoć svog šefa, stručnog osoblja Poliklinike i djelatnika tvrtke Bosch. Na taj su način uz igru usvojila i nova znanja o važnosti zdrave prehrane, a usput su se i zabavljala kuhajući i pomažući pripremiti zdravo jelo.

Ove godine poliklinika SUVAG slavi 55 godina postojanja i tvrtka BSH kućanski uređaji tim je povodom odlučila donirati dječjem vrtiću Poliklinike SUVAG kućanske uređaje koji će omogućiti pripremanje zdravih i kvalitetnih obroka za njihovu djecu. Donaciju je Ravnateljici Poliklinike SUVAG, gospođi Adindi Dulčić predao Direktor tvrtke BSH kućanski uređaji, gospodin Eduard Slunjski. 

Posjeti Gastro.hr