gastro postao
Ovaj sočan i sladak crumble postat će vaš najdraži desert jednom kada vidite njegovu laganu pripremu koja daje fantastične rezultate.
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 1585
Potrebno vam je
- 3 kom kruška (cijela)
- 100 g pšenično brašno, bijelo
- 60 g lješnjak, sirovi
- 60 g maslac, slani
- 500 g puding u prahu (okus čokolade)
- 50 g šećer, smeđi (djelomično rafin.)
Priprema
- Ugrijte pećnicu na 180°c. Usitnite lješnjak, a maslac narežite na kockice. Pomiješajte lješnjak, maslac, šećer i brašno pa sve stavite u lim za pečenje koji ste obložili masnim papirom. Pecite desetak minuta i ohladite.
- Narežite kruške na kockice i pomiješajte ih s pudingom od čokolade. Na dno posude stavite kruške i pospite crumbleom. Ohladite pa poslužite.
Izvor Skuhatćute