Večer kruha iz majstorske pekare Korica!

facebook
Prepoznat po svojim gablecima i još više sjajnim sendvičima, zagrebački Bistro 75 vas poziva na zanimljiv događaj koji organizira sa svojim novim susjedima - pekarom Korica!
Vidi originalni članak

Čast nam je i zadovoljstvo da vam možemo prvi predstaviti pekarske divote iz majstorske pekare Korica, koja uskoro otvara svoja vrata u Preradovićevoj 39.

Na fešti majstorskog kruha degustiramo dio njihovog budućeg asortimana uz Bibich vina te namaze i koktele iz Bistro 75 radionice.

Svi Korica proizvodi izrađeni su rukom, tradicionalnim i autentičnim metodama pripreme, a kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu i okus, njihova tijesta provode i do 48 sati fermentirajući i razvijajući se prije pečenja.

Koriste isključivo prirodne sastojke vrhunske kvalitete bez aditiva i pojačivača.

DEGUSTACIJA U 3 SLIJEDA:

01 BIJELO

  • Bijeli baguette Sour bread ----
  • Džem od luka Tapenada od zelenih maslina sa pinjolima Pašteta od pečene piletine 
  • Bibich Riserva R5 

02 CRNO

  • Raženi kruh Kruh sa orasima i grožđicama 
  • Namaz od slanog jogurta Tapenada od crnih maslina sa čilijem
  • Bibich Riserva R6

03 SLATKO

  • Croisant
  • Mini pjenasta margarita sa domaćim sirupom od vanilije, biterom od gorke naranče i prahom cikle

## STALNO

  • Veronika maslac, maslinovo ulje, himalajska sol, cvijet soli i dimljena sol su dostupni u svim sljedovima

Cijena degustacije je 100 kn po osobi, a broj mjesta je ograničen. Informacije i rezervacije na 091 250 60 22 ili na Bistro 75 stranici.

Posjeti Gastro.hr