Čast nam je i zadovoljstvo da vam možemo prvi predstaviti pekarske divote iz majstorske pekare Korica, koja uskoro otvara svoja vrata u Preradovićevoj 39.
Na fešti majstorskog kruha degustiramo dio njihovog budućeg asortimana uz Bibich vina te namaze i koktele iz Bistro 75 radionice.
Svi Korica proizvodi izrađeni su rukom, tradicionalnim i autentičnim metodama pripreme, a kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu i okus, njihova tijesta provode i do 48 sati fermentirajući i razvijajući se prije pečenja.
Koriste isključivo prirodne sastojke vrhunske kvalitete bez aditiva i pojačivača.
DEGUSTACIJA U 3 SLIJEDA:
01 BIJELO
- Bijeli baguette Sour bread ----
- Džem od luka Tapenada od zelenih maslina sa pinjolima Pašteta od pečene piletine
- Bibich Riserva R5
02 CRNO
- Raženi kruh Kruh sa orasima i grožđicama
- Namaz od slanog jogurta Tapenada od crnih maslina sa čilijem
- Bibich Riserva R6
03 SLATKO
- Croisant
- Mini pjenasta margarita sa domaćim sirupom od vanilije, biterom od gorke naranče i prahom cikle
## STALNO
- Veronika maslac, maslinovo ulje, himalajska sol, cvijet soli i dimljena sol su dostupni u svim sljedovima
Cijena degustacije je 100 kn po osobi, a broj mjesta je ograničen. Informacije i rezervacije na 091 250 60 22 ili na Bistro 75 stranici.