Mama, ja sam gladan
Pronađeno 8 rezultata za tag „
tapenada
”
Kako je napraviti
Tapenada: Dobitna kombinacija kapara i maslina dolazi iz Provanse
Svega 20 minuta bit će vam potrebno da napravite ovaj odličan namaz od crnih maslina, inćuna i finih začina. Na kraju g…
za steak!
Napravite vrhunski aromatizirani maslac
Svima je već dobro poznat maslac sa začinskim biljem koji nam je dostupan u skoro svakom supermarketu. Samo mali broj h…
brzo i fino
Novogodišnji kanapei gotovi u tren oka!
U posjeti chefu Berislavu Lackoviću, vođeni idejom jednostavnosti i efektnosti, dobili smo inspiraciju za pripremu hran…
Gastro.hr
Večer kruha iz majstorske pekare Korica!
Prepoznat po svojim gablecima i još više sjajnim sendvičima, zagrebački Bistro 75 vas poziva na zanimljiv događaj koji …
Gastro.hr
Francuska veza: 5 jela koje morate probati u Provansi
Hrana u Provansi pršti okusima i mirisima. Provansalska jela su jednostavna, osvježavajuća i obavezno se uživaju uz čaš…
finger food
Crna tapenada
Veljko Barbieri otkriva kako pripremiti jednostavan i slasan namaz
namaz