Mama, ja sam gladan Grickalica mjeseca: Krekeri s tapenadom! Nasja s bloga Mama, ja sam gladan pridružila nam se na još jednom meetup-u, a pripremila je krekere od heljde i namaz o… Recepti
Kako je napraviti Tapenada: Dobitna kombinacija kapara i maslina dolazi iz Provanse Svega 20 minuta bit će vam potrebno da napravite ovaj odličan namaz od crnih maslina, inćuna i finih začina. Na kraju g… Špajza
za steak! Napravite vrhunski aromatizirani maslac Svima je već dobro poznat maslac sa začinskim biljem koji nam je dostupan u skoro svakom supermarketu. Samo mali broj h… Špajza
brzo i fino Novogodišnji kanapei gotovi u tren oka! U posjeti chefu Berislavu Lackoviću, vođeni idejom jednostavnosti i efektnosti, dobili smo inspiraciju za pripremu hran… Špajza
Gastro.hr Večer kruha iz majstorske pekare Korica! Prepoznat po svojim gablecima i još više sjajnim sendvičima, zagrebački Bistro 75 vas poziva na zanimljiv događaj koji …
Gastro.hr Francuska veza: 5 jela koje morate probati u Provansi Hrana u Provansi pršti okusima i mirisima. Provansalska jela su jednostavna, osvježavajuća i obavezno se uživaju uz čaš…