18. studenoga 2015.

"Plesu sa zvijezdama" Blessfood Večera s porukom

bless
Goran Matijašec
gastro postao gastro.24sata.hr
Blessfood – Večera s porukom i nadalje okuplja sve ljude dobre volje u svojoj humanitarnoj priči, a u novoj ulozi domaćica bit će poznate plesačice Tamara Despot ,Petra Jeričević, Ana Herceg, Gabriela Pilić i Marija Marinčić.

Profesionalne plesačice, zvijezde televizijskog showa "Ples sa zvijezdama“ bit će domaćice nove "Blessfood-Večere s porukom“ koja će se održati u zagrebačkom restaurantu Spoon (Hypo centar, Slavonska avenija 6), 19. studenoga s početkom u 20 sati.

"Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže na humanitarnoj "Večeri s porukom",na kojoj ćemo kao Vaše domaćice (plesačice iz showa Ples sa zvijezdama) upravo onako kako najbolje znamo,a to je plesom,zabaviti i okupiti sve Vas kako bi zajedničkim snagama pomogli SOS Dječjem selu Hrvatska. Ugodnim druženjem i gastronomskim specijalitetima želimo kroz ovu gestu dobrote skupiti sredstva za školsku opremu za djecu iz SOS Dječjeg sela, te tako staviti smiješak na njihova lica. Obećavamo Vam jednu lijepu, plesnu i humanitarnu večer“, rekle su domaćice Tamara, Ana, Petra, Gabriela i Marija

"Pravo je zadovoljstvo biti dio ovako velikog humanitarnog projekta 'BlessFood -Večera s porukom'. Udruga SOS Dječje selo Hrvatska na čelu s našom djecom, SOS mamama i zaposlenicima iznimno se raduje što je postala dio ove prekrasne priče te želimo zahvaliti na pomoći svim ljudima velikog srca. SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci skrbe za 240-ero djece bez roditelja i roditeljske skrbi kojima je, uz stručnu pomoć naših djelatnika, svaka pomoć dobrodošla“, rekla je nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska Višnja Tuškan- Krupić.

Plesne zvijezde pozivaju sve građane da se pridruže Blessfood – Večeri s porukom 19. studenoga u Spoonu u 20 sati, te da svoje ulaznice potraže na internetskoj stranici www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria, a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stanici Blessfood - Večera s porukom.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.