14. listopada 2016.

Bruschette s ovčjim sirom

bRUSCHETTE
foto: MARTAARTA
gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavan i brz način pripreme bruschetta. Pravi okus kasnog ljeta

Sastojci:

  • 8 kriška kruha
  • 500g mini koktel rajčica
  • 10kom crnih maslina
  • 2 žlice kapara
  • 8 kriška polutvrdog ovčjeg sira
  • 4 žlice maslinovog ulja
  • 2 grančice svježeg bosiljka
  • prstohvat soli
Bruschette | Author: MARTAARTA foto: MARTAARTA

Priprema:

  1. Kriške kruha premazati maslinovim uljem pa ispržiti na tavi. U zdjelici izmješati mini cherry rajčice sa kaparima, svježim bosiljkom, narezanim crnim maslinama, maslinovim uljem, malo soli i kriškama ovčjeg sira. Na zagrijani kruh složiti po dvije tri žlice smjese i uživati u neopisivom okusu kasnog ljeta. Servirati toplo.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.