23. lipnja 2016.

Jabuke s roštilja - novi ljetni hit desert

jabuke
foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Sezona roštilja je otvorena, a mi vam donosimo apsolutno savršenu ideju za grillanje koja ne uključuje meso, ni povrće već – jabuke!

Pečenjem voća ono ispušta svoje sokove i daje najbolje od sebe. Grillanjem jabuka i spajanjem takvih vrućih s hladnom kuglicom sladoleda od vanilije dobit ćete savršen ljetni desert bez puno truda. Prije grillanja začinite jabuke sa začinima poput cimeta, klinčića i pospite smeđim šećerom.

Aromatične jabuke gotove su u tren oka, a u kombinaciji s jednostavnim biskvitom tvore odličan kolačPrelijte ih karamelom, slatkim vrhnjem ili umakom od vina i pretvorite obične jabuke u desert vrijedan divljenja. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.