26. svibnja 2015.

Gorenje vas vodi u London

gorenje
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju kupovinom pećnice ili ploče za kuhanje Gorenje, sudjelujte u nagradnom natječaju i možda baš Vi otputujete u London!

Gorenje Vas poziva da unesete zadovoljstvo u svoju kuhinju kupovinom nove generacije pećnica i ploča za kuhanje. Tom prilikom, u razdoblju od 10.03. do 30.06.2015., pozivamo Vas da sudjelujete u nagradnom natječaju i možda baš Vi otputujete na gastro turu u London po Vašoj mjeri! Gorenje predstavlja novu generaciju pećnica i ploča za kuhanje. Tom prilikom za svoje kupce pripremili smo poklone uz određene modele pećnica i ploča za kuhanje, te Vas pozivamo da sudjelujete u nagradnom natječaju "Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju". Javite nam kako unosite zadovoljstvo u svoju kuhinju i možda baš Vi otputujete na gastro turu u London po Vašoj mjeri ili naučite kuhati uz mentore iz kulinarske radionice Moja kuhaona!

Nije svaki kuhar profesionalni kuhar. Zato je Gorenje prihvatilo izazov i stvorilo niz pomoćnika za kuhanje nazvanih kuharski asistenti HomeMade. Indukcijske, staklokeramičke, plinske i kombinirane ploče za kuhanje nove generacije, s različitim funkcijama, korisnicima s manje znanja i vremena omogućavaju odlične kuharske rezultate s osjetno manjom potrošnjom energije. Jednostavno upravljanje, odlična preglednost, jednostavan pristup i kontrola nad kuhanjem odlike su izuzetno atraktivnih ploča za kuhanje. Za različite životne stilove i uvjerenja korisnika, u Gorenju su stvorili vrhunske ploče za kuhanje s izabranom tehnologijom i dorađenim izgledom.

gorenje-ploca | Author: Promo foto: Promo

Ljudi žele kuhati kao profesionalni kuhari, oduševiti goste svojim kulinarskim znanjem i razmaziti svoju obitelj zdravim i ukusnim obrocima. Sve to obično zahtijeva vrijeme i ponešto znanja. Ploče za kuhanje Gorenje su baš zato zamišljene kao kuharski asistenti koji su jednostavni za uporabu i svakome omogućavaju izvrsne rezultate. Sve indukcijske i plinske ploče za kuhanje, te ploče za kuhanje s HiLight grijačima nude funkcije i svojstva s kojima je kuhanje sasvim jednostavno a jela su ukusna i zdrava. Indukcijske i staklokeramičke ploče za kuhanje Gorenje izvrsne su za pripremu i XXL jela jer je moguće kuhati na većim površinama nego obično.

To omogućavaju tri načina proširenja površine kuhanja i to FishZone na indukcijskoj i HiLight ploči za kuhanje dok se BridgeZone i XpandZone nude na indukcijskoj ploči za kuhanje. FishZone način omogućava uključivanje proširenog polja za kuhanje ovalnog oblika koji je idealan za pripremu jela u loncima ovalnog oblika kao što su oni za ribe. BridgeZone način pak uključuje i povezuje dvije zone kuhanja odjednom na koje korisnik može položiti veću posudu. XpandZone omogućava kuhanje na cijeloj lijevoj ili desnoj površini ploče za kuhanje tako što promijeni oba lijeva ili oba desna polja za kuhanje u jedno veliko polje za kuhanje. Kuhar ima tako za najveći lonac na raspolaganju skoro polovicu ploče za kuhanje a na preostala dva polja za kuhanje može kuhati ili peći preostala jela.

Indukcijske ploče za kuhanje zagriju jela skoro dva puta brže od obične staklokeramičke HiLight ploče za kuhanje, a štedljivije su i sigurnije. Kod kuhanja se zagrijava samo dno posude dok preostala površina ostaje hladna i sigurna na dodir. Temperaturu može korisnik promijeniti u trenu jednostavnim dodirom. Uključivanjem izuzetne funkcije PowerBoost poveća se djelovanje ploče za kuhanje, a vrijeme pripreme jela osjetno se skrati. Za zagrijavanje dvije litre vode na 90°C potrebne je samo 5,7 minuta što znači da su indukcijske ploče skoro upola brže od običnih HiLight ploča za kuhanje. Najbolje indukcijske ploče za kuhanje Gorenje Superior imaju posebnu inovativnu funkciju PowerBoost Supreme za izuzetno brzo djelovanje ploče za kuhanje koja za zagrijavanje dvije litre vode do vrelišta treba samo 4,2 minute. HiLight ploče za kuhanje Gorenje ponose se funkcijom PowerZone koja povećava snagu djelovanja ploče za kuhanje za 25%.

gorenje-pec | Author: Promo foto: Promo

Hrana je pripremljena bitno brže i s manje potrošene energije. Plinske ploče za kuhanje odlikuje prije svega inovativno osmišljeni plamenik koji omogućava optimalan plamen za brže kuhanje i odlično iskorištavanje plina pa su tako neki modeli i do 10 % učinkovitiji. Jednako je tako praktičan i wok plamenik koji je odličan za jednostavnu pripremu azijskih jela ili jela u velikim posudama. Sve ploče za kuhanje su pregledne i jednostavne za upravljanje. Dizajnirane su s misijom prema korisniku i njegovom osobnom ukusu za estetiku što se među ostalim iskazuje s više različitih izvedbi ploča. Meko rezani rubovi elegantno naliježu na pult, fazetirani rubovi u dvije inačice daju ugrađenoj ploči za kuhanje sofisticirani izgled a rub od nehrđajućeg čelika snažan karakter. Za uvijek čist i blistav izgled među ostalim brine funkcija BoilControl koja sprječava prekipljavanje hrane na svim zonama kuhanja.

Pozivamo Vas da provjerite fantastičan asortiman Gorenje ploča za kuhanje, kupite Gorenje ploču za kuhanje ili pećnicu, javite nam se poštom ili e­mailom i sudjelujete u nagradnom natječaju "Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju“. Glavna nagrada je 4­dnevna gastro tura u Londonu za 2 osobe vrijednosti do 25.000 kuna. Saznajte više na www.gorenje.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.