30. listopada 2014.

Intuitivna Hansgrohe miješalica

Hangrohe pipa
1/4
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Hansgrohe je prošlog tjedna u Miele Centru predstavio miješalicu koja će oduševiti baš svakog kuhara, bilo da je riječ o profesionalcu ili pak potpunom amateru.

Inteligentna funkcionalnost, savršena ergonomija i odličan dizajn podcrtani su tipkom Select. Njome se, naime, možete služiti intuitivno, laganim pritiskom na tipku rukom, nadlanicom ili laktom te na taj način zaustaviti ili pokrenuti vodu bez dodirivanja same ručke miješalice.

Svi znamo koliko puta otvaramo ili zatvaramo vodu tijekom kuhanja, kao što znamo kako je lako uprljati ručku miješalice. Stoga Hansgrohe Metris Select znatno povećava udobnost rada u kuhinji, jer je miješalicu potrebno samo jednom namjestiti i odabrati željenu temperaturu vode, a kasnije jednostavno tipkom Select zaustaviti ili pustiti vodu.

Kako bi nam dočarali praktičnu primjenu miješalice, Hangrohe je pozvao chefa Zorana Gajića koji je pripremio brojne delicije, uz diskretnu pomoć Hansgrohe Metris Select modela.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.