19. lipnja 2015.

Jacqoues Houdek i Večera s porukom razveselili one kojima je najpotrebnije

Jacques Houdek
foto: Blessfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Jacques i hrvatski brend obuće za djecu Froddo razveselili štićenike bolnice Gornja Bistra

Poznati pjevač Jacques Houdek i vodeći brend obuće za djecu Froddo odlučili su razveseliti štićenike Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra i pokloniti im nove papuče i cipele. Potaknuti nacionalnim projektom Blessfood – Večera s porukom, Jacques i Froddo su još jednom pokazali veliko srce i donijeli osmijeh na dječja lica.

Blessfood – Večera s porukom nacionalni je projekt koji od samog početka piše lijepe humanitarne priče, a jedna od prvih bila je ona glazbenika Jacquesa Houdeka koji je kao domaćin večere u kultnom zagrebačkom restoranu Okrugljak odlučio prikupljena sredstva donirati dječjoj bolnici Gornja Bistra. Potaknuti potrebama djece iz bolnice, Jacques i tvrtka Ivančica, koja je vodeća u proizvodnji dječje i mladenačke obuće u Hrvatskoj i s kojim poznati pjevač surađuje već nekoliko godina, odlučili su ih posjetiti zajedno i pokloniti im nove, kvalitetne anatomske cipele i papuče te ih na taj način još malo razveseliti i donijeti osmijeh na njihova lica.

„Sredstva koja smo prikupili na donacijskoj večeri u Okrugljaku su samo sitnica u odnosu na to koliko je ovoj djeci potrebno i hvala svima koji su u tome sudjelovali. Također se zahvaljujem Froddu što je poklonio obuću štićenicima bolnice. Uvijek je potresno posjetiti bolesnu djecu, a ovaj put je bilo posebno teško jer su ovdje najteži slučajevi. Emotivno je i preteško doživjeti ovo na jedan dan, a kamoli svaki dan raditi s takvom djecom i zato sam impresioniran snagom i ljubavi koju doktori i sestre ovdje imaju. Ono što mene izuzetno veseli jest činjenica da pripremamo zanimljive projekte na jesen, a kojima ćemo pomoći djeci iz bolnice Gornja Bistra“ izjavio je Jacques Houdek.

U Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra trenutno je 108 štićenika i pacijenata, od čega većina nepokretnih, kojima je potrebna pomoć u opremanju, liječenju i nadasve puno ljubavi jer su mnogi od njih ujedno i štićenici Centra za socijalnu skrb.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.