18. studenoga 2013.

Jamie Oliver u vašoj kuhinji

Jamie gastro.jpg
gastro postao gastro.24sata.hr

Na Mondu naručite kuharice popularnog kuhara po sniženim cijenama
Jamie Oliver jedno je od najomiljenijih lica s malih ekrana, a kroz svoj kulinarski TV show osvojio je mnoge kuhinje diljem svijeta. Kako živimo u ubrzanim vremenima, skuhati brzo i zdravo često predstavlja problem. No Jamie uskače u pomoć i donosi inspiraciju za ukusne i brze obroke koje će vam otkriti dvije maštovite kuharice.

Knjiga Sve za 15 minuta u cijelosti je posvećena superbrzim, ukusnim i hranjivim jelima koja možete pripremati svakodnevno. Riječ je o daleko najuravnoteženijoj i najuzbudljivijoj kuharici za svakodnevnu primjenu. Za Jamiea je stvaranje ovih recepata bilo posve novo iskustvo, a u njima ćete osjetiti njegovu metodičnost, domišljatost, društvenost i zabavu, uz predivne sastojke koji će vas oduševiti fantastičnim okusima. Jamie je nadahnuće crpio s raznih strana svijeta, preuzimao okuse koje svi obožavamo, poigravao se klasičnim jelima s piletinom, odrescima i tjesteninom, dodavao jednostavne sastojke nadahnute azijskom kuhinjom i genijalne marokanske okuse, pojačavao mega-salate i još mnogo toga. Na Mondu ovu kuharicu naručite po sniženoj cijeni od 135,20 kn.

Ako volite jesti, a uz to vas kod kuće nakon napornog dana čekaju gladna usta koja žele da ih nahranite, dopustite Jamieju da vam predstavi revolucionaran način kuhanja. U svojoj novoj knjizi Sve za 30 minuta pokazat će vam kako pripremiti kompletan obrok, a da pritom utrošite onoliko vremena koliko bi vam inače bilo potrebno za pripremu samo jednog jela. Začudit će vas što sve možete pripremiti za samo trideset minuta! Pritom nećete morati žrtvovati kvalitetu – tajna je u dobroj organizaciji, brzom radu i korištenju prečaca i mudrih trikova pomoću kojih će se apsurdno ukusna jela naći na vašem stolu za tili čas. Cijena kuharice snižena je sa 159,00 kn na 127,20 kn.

Na Mondu potražite i ostale kuharice Jamiea Olivera.mondo shop

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.