28. studenoga 2013.

Kuhalo s potpisom Karima Rashida

kuhalo naslovna.jpg
1/2
gastro postao gastro.24sata.hr
Nedavno su u Gorenju svoju suradnju sa svjetski poznatim dizajnerom Karimom Rashidom proširili s velikih kućanskih aparata i na male kućanske aparate.

Osim izuzetno tankih kuhinjskih vaga sada se u paleti malih kućanskih aparata dizajniranih od Karim Rashida nalazi i keramičko kuhalo vode K10KARIM. Keramičko kuhalo vode može se upotrebljavati kao čajnik i zato je vrlo pogodan za razne čajanke i društvena događanja te uvijek može biti pri ruci za pripremanje različitih toplih napitaka koji naš dan čine još ugodnijim i ljepšim.

U kuhalu se može pripremiti do 1 litre napitka. Upotreba je izrazito jednostavna i sigurna jer je kuhalo opremljeno s osvijetljenim prekidačem, automatskim isključivanjem kod točke vrenja i zaštitom od isušivanja. Kuhalo možemo na podlošku rotirati za 360° i ono se s njega može vrlo jednostavno podizati te isto tako i ponovno staviti. Priključni kabel se može potpuno sakriti u poseban utor. Keramičko kuhalo za vodu K10 KARIM prekrasan je poklon u ovo blagdansko vrijeme darivanja koje nam već kuca na vrata. Nije na odmet i ako se možda odlučite za paket poklona designed by Karim Rashid koji uz kuhinjsku vagu ima i kuhalo vode.

Preporučena maloprodajna cijena je 389,00 kuna.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.