29. ožujka 2016.

Miele G 6000: Blistavo posuđe bez mrlja u samo 58 minuta!

Miele
foto: Miele
gastro postao gastro.24sata.hr
Pranje posuđa od sada može biti još kvalitetnije, jeftinije i - brže!

Miele G 6000 EcoFlex perilice posuđa ističu se većom brzinom, ekonomičnošću i praktičnijim punjenjem.

Novoj perilici potrebno je manje od sat vremena za pranje uz najbolji učinak A kategorije, što potvrđuju i njemački TÜV testovi – takav podvig može postići jedino Miele. U ECO programu, perilice posuđa nadmašuju čak i potrebnu vrijednost za vrhunsku A +++ energetsku učinkovitost programa i do 20%. Zahvaljujući novodizajniranim košarama, Miele i dalje povećava svoje vodstvo u smislu fleksibilnosti i praktičnosti punjenja perilica. Brojni modeli EcoFlex perilice posuđa sada imaju mogućnost spajanja na internet. Predstavljanje će započeti u travnju 2016. 

Korisnici modernih perilica posuđa koje nude nisku potrošnju energije često se žale na pretjerano dug vremenski ciklus ili na manje nego savršene rezultate čišćenja. Miele s novom serijom EcoFlex rješava oba problema: Novi Quick PowerWash program pere i suši posuđe i pribor za jelo u samo 58 minuta. A to se postiže bez ikakvog kompromisa u pogledu performansi za čišćenje koje i dalje ostaju na vrhu A razine, što je potvrdio institut TÜV Rheinland za testiranje.

"Uz ovaj program, mi idemo u susret potrebama potrošača koji zahtijevaju vrhunske rezultate u kombinaciji s kratkim vremenskim ciklusom na dosljedniji način od bilo kojeg drugog proizvođača", kaže Gernot Trettenbrein, direktor međunarodnog odjela kućanskih aparata u tvrtki Miele. To nije samo zbog novih Miele tableta UltraTabs Multi, napravljenih posebno za G 6000 EcoFlex i QuickPowerWash program. Za razliku od konvencionalnih višekomponentnih tableta, Miele sastojci potpuno se otapaju u roku od dvije do tri minute. U kombinaciji s kratkim ciklusom, postižu vrlo dobre rezultate u čišćenju i sušenju, što je potvrđeno certifikatom TÜV.

Miele | Author: Miele foto: Miele

Izuzetna energetska učinkovitost zahvaljujući značajnom spremniku topline

Nove Miele perilice posuđa postižu svoju primjerenu energetsku učinkovitost, između ostalog, i zaslugom EcoTech spremnika topline koji je integriran u veliki broj modela. EcoTech spremnik se nalazi u desnoj bočnoj strani i sastoji se od dva odvojena kruga vode u izmjenjivaču topline. Jedan od tih krugova prenosi svježu vodu iz slavine; drugi se sastoji od niza petlji. Potonji sadrži toplu vodu od zadnjeg programa koja cirkulira u spremnik svježe vode za prethodno zagrijavanje. To znači da je potrebno manje električne energije za zagrijavanje dolazne vode na željenu temperaturu, što poboljšava ocjenu energetske učinkovitosti od A +++ do A +++ minus 20%. 'Tijekom cijele godine i uz pretpostavku prosječne uporabe u kućanstvu, to se očitava na godišnjoj uštedi od oko 50 kWh ", objašnjava Gernot Trettenbrein. Sve EcoFlex perilice posuđa mogu se spojiti na priključak tople vode radi daljnje uštede energije.

Miele | Author: Miele foto: Miele

Još veća fleksibilnost i praktičnost punjenja

Od uvođenja patentirane i podesive 3D ladice za pribor za jelo, Miele aparati su postali pojam u smislu fleksibilnosti punjenja, unaprijeđeni su i podesivim jedinicama kao što su zglobni elementi u gornjim i donjim košarama. Podesivosti na košarama za individualne potrebe Miele kupaca dopuštaju im da prilagode nosače u košarama na primjer za vinske čaše s visokim držačima, velike tanjure ili glomazne tave i zdjele. G 6000 EcoFlex perilice dižu tu fleksibilnost na još višu razinu. Nova 3D+ ladica za pribor za jelo ima dva zglobna reda umetaka u središnjem dijelu. To može biti smanjeno kako bi stvorilo prostor za, recimo, velike žlice ili pjenjače i zaimače. Novi elementi osiguravaju da se dugi, vitki predmeti kao što su kuharski noževi i žlice za serviranje salate mogu sigurno pozicionirati i temeljito oprati i osušiti sa svih strana. Donja košara ima nove, visoko podesive FlexCare držače za čaše. Oni se sastoje od ojačanih vlakana, silikonske površine i nude manjim predmetima sigurno držanje. Porculan s visokim držačima drži se na sigurnom mjestu u otvorima s novim silikonskim karikama. Nadalje, svi operabilni elementi u novim modelima koji se mogu ukloniti ili prilagoditi na jednoj strani su označeni narančasto. FlexAssist oznake kombiniraju se dodatnim simbolima poput šalice ili vinske čaše kako bi pomogle korisnicima.

Jednostavno WLAN povezivanje

Odabrani G 6000 EcoFlex modeli perilica posuđa mogu, po želji, biti povezan s internetom putem WLAN rutera u vašem domu, bez potrebe za dodatnim modulima. Koristeći besplatnu Miele @ mobilnu aplikaciju, uređaji se mogu pratiti i kontrolirati putem pametnog telefona ili tableta. Uz pokazatelj stanja, odabir programa i početak programa, aplikacija također uključuje i novu funkciju ShopConn @ CT: Jednom aktiviran, poruka se automatski šalje na mobilni uređaj kada se tablete, sredstvo za ispiranje ili sol trebaju nadopuniti. Od primljene poruke pa do narudžbe u webshopu potrebno je samo nekoliko klikova. Ova funkcija je jedinstvena u svojoj branši. Ova novina će biti dostupna od datuma lansiranja proizvoda u Njemačkoj; ostale zemlje će uslijediti kasnije.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.