Najave 29. studenoga 2021.

Fuliranje seli na novu lokaciju, a gastro ponuda ostaje jednako zanimljiva!

foto: Fuliranje
gastro postao gastro.24sata.hr
Ove godine fuliramo na terasi Esplanade!

Fuliranje tek što krenulo nije, još blještavije i sjajnije, goste svoje na terasi Oleander očekuje. Ovogodišnje Fuliranja, nova je suradnja Fuliranja, agencije MPG i hotela Esplanade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fuliranje (@fuliranje)

Dvanaest ugostiteljskih kućica ponudit će najbolje okuse i mirise, dostojne tako posebnog  mjesta. Predstavit će se već nam poznati Chefovi Mate Janković iz istoimenog Instituta, Ivan Pažanin iz Chef’s Burgers, Mario Mihelj iz El Tora i Chefica Ana Grgić iz hotela Esplanade. Uz sjajne barove Gingle Bells, Rakijarnicu i Acrobat Champagne & Wine, svoju će gastro čaroliju predstaviti i novodolazeći restorani Izakaya, Restač, Beg’s Plant Based Butchery i Esplanade, blagdanska edicija restorana Good Kut i Taika, čarolija iz arktičkog kruga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fuliranje (@fuliranje)

Osim kreativnih oblizeka moći ćete guštati i u glazbenim trenucima – uz mnoštvo DJ-a kao što su Pepi Jogarde, Ozren Kanceljak Kanca i Zozo te live nastupa Yogi Lonicha, Joe Pandura pojačanog Nikolom Marjanovićem, Kritijana Beluhana i Michaela Kvorke s prijateljima. U pripremi je mnogo iznenađenja, a jedno od njih na veliki osmijeh mami – humanitarna aukcija Zaklade Marina Čilića.

Više informacija potražite na njihovim Facebook i Instagram stranicama.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.