Najave 20. siječnja 2021.

Gurmani su došli na svoje, Dukat predstavio web trgovinu i ekskluzivne sirne poslastice

1/5
foto: Dukat
gastro postao gastro.24sata.hr
Vijest kakva nam je trebala za početak nove godine: Dukat je pokrenuo novu web trgovinu, omiljeni proizvodi na naša vrata stižu u nekoliko klikova

Za dobre vijesti i sjajna iznenađenja na samom početku nove godine pobrinuo se Dukat. Najveća mljekara i najveći otkupljivač mlijeka u Hrvatskoj lansirao je Dukatshop.hr koji će zasigurno postati omiljena online destinacija mnogih kupaca. 

Dukat je svojom web trgovinom kupcima osigurao kompletnu ponudu proizvoda Dukat, Sirela, President i Galbani proizvoda na jednom mjestu, koje trenutno može dostaviti na širem području Zagreba. Dodatno, osigurana je i ekskluzivna ponuda vrhunskih sireva!

Gastronomski užitak

Tako je na Dukatovoj web trgovini dostupno čak 14 različitih ekskluzivnih sireva,  pa vama preostaje samo odlučiti kojim ćete započeti degustaciju.

Naš je prijedlog President Brie Intense, brie dugog zrenja, intenzivnog okusa i ekstra kremaste teksture. Ovaj meki kravlji sir s bijelom plemenitom plijesni izvrstan je desertni sir koji se poslužuje na sobnoj temperaturi ili blago zagrijan. Izvrsno se slaže s voćem, medom i, naravno, svježim hrskavim kruhom i pecivom.

U Dukatshopu možete pronaći i President topljeni brie s okusom tartufa, koji će oduševiti i najveće poznavatelje vrhunskih sireva. Punom okusu briea dodana je diskretna nota tartufa, a ovaj topljeni sir ne traži ništa više od komada svježeg hrskavog kruha ili integralnog krekera. Idealan je izbor za trenutke opuštanja i uživanja u ukusnim zalogajima na kraju dana i blagdanskih druženja s obitelji. 

Posebno izdvajamo President British Cheddar dugog zrenja, polutvrdi masni kravlji sir. Zrije čak 18 mjeseci, čime poprima specifičnu kompleksnu i orašastu aromu. Riječ je o jednom od najprodavanijih sireva na svijetu i najpopularnijem britanskom siru. Koji su razlozi tolikog obožavanja, doznajte i vi.

Ponudu ostalih ukusnih ekskluzivnih sirnih delicija možete pronaći samo u web trgovini.

 | Author: Dukat foto: Dukat

Nagradni program koji će oduševiti ljubitelje lijepih predmeta za kuhinju

Svi registrirani kupci sudjeluju u besplatnom nagradnom programu te svakom kupnjom prikupljaju bodove koje mogu zamijeniti za atraktivne dodatke za kuhinju robnih marki Nicolas Vahé, House Doctor i drugima, a u ponudi su keramičke posudice za maslac, ribeža za tvrde sireve, pribora za rezanje i serviranje sireva, drvenih nožića za maslac i sličan koristan pribor.

Nagradne bodove kupci mogu zamijeniti i za 10 posto popusta na kupnju, bez ograničenog maksimalnog iznosa kupnje.

Što još trebamo znati o dukatshop.hr?

Svi Dukat, Sirela, President i Galbani proizvodi sada su dostupni na jednom mjestu uz najpovoljnije cijene proizvoda te posebne online akcije popularnih proizvoda.

Dostava proizvoda vrši se na području Zagreba i okolice, na vašem pragu može biti već sljedeći radni dan, a dostava je besplatna pri kupnji od 250 kuna dok za sve niže iznose dostava iznosi 20 kuna. 

Vrijeme je da zavirite u Dukatshop.hr i ugodite svojem nepcu, zar ne?

Advertisement