Najave 25. studenoga 2016.

Najslađe predblagdansko druženje privuklo brojna poznata lica

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Nova Magnolia u centru Zagreba, uređena u pariškom stilu, postala IT destinacija skrivena od buke grada

Jučer je u centru Zagreba, uz posebno osmišljene i maštovito ukrašene slastice, u društvu Tatjane Dragović, Martine Todorić, Ive Balaban, Mirjane Mikulec, Aleksandre Dojčinović, Daria i Jelene Šimić, Ive Balent, Igora i Marije Bišćan, Ive Gamulina Giannija, Dalibora Bagarića, Tarika Filipovića, Elizabete Gojan, Ivane Šundov, Petra Ćiritovića, Iris Androšević Pinjuh, svečano otvorena nova IT destinacija za sve ljubitelje slastica i vrhunski uređenih interijera.

 | Author: Promo foto: Promo

Novi chic koncept uređenja Magnolije, smještene u Gundulićevoj ulici, potpisuje renomirana hrvatska dizajnerica Edita Geci, dok su za inovativnu ponudu slatkih kreacija zaslužne vrijedne ruke vrhunskih slastičara te prokušana, tradicionalna slavonska receptura. Nakon tri godine rada i već poznatih zagrebačkih adresa (Trakošćanska ulica i Radnička cesta), novim prostorom Magnolije, skrivenim od buke grada, dominiraju pastelne boje, jasne i otvorene plohe te urbani arhitektonski detalji.

 | Author: Promo foto: Promo

Mali ugrađeni separei, koji neodoljivo podsjećaju na pariške salone, mramorni stolovi te trendi stolice pružaju savršenu pozornicu za nadolazeći slatki advent. Uz nove okuse i slastičarske kreacije, novost u ponudi su i ručno rađeni, oslikani porculanski tanjurići, šalice za kavu, stalci za kolače te pribor za posluživanje, kao idealni pokloni za sve ljubitelje slastica i slatkih detalja.

Pored interijera u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled, otvorenjem treće destinacije u Zagrebu, u Magnoliji ćete od sada moći uživati i u tematskim afterwork partyjima u srcu metropole.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.