Nema ljepšeg osjećaja nego kad se ljeto konačno razmaše. Toplina na koži, miris pokošene trave, smijeh iz dvorišta, zvuk leda u čaši i onaj nepogrešivi miris roštilja u zraku. To je znak da sezona uživanja može početi. A ove godine, missGASTRO ima plan da tvoje ljeto podigne na sasvim novu razinu.
U suradnji sa Zvijezdom organiziramo jedinstveni natječaj koji će jednom sretnom društvu (ili obitelji) donijeti nezaboravan roštilj party i to ni manje ni više nego s poznatim gastro blogerom Vedranom Boškovićem!
Zamisli ovo: ti i ekipa uživate u hladu, čaša u ruci, Vedran pored roštilja baca burgere na platu, dijeli trikove za savršen žar, a ti samo moraš birati između coleslaw salate i cezarice. (Ili uzmeš obje, pa tko ti brani.)
Roštilj fešta koja se dugo pamti
Ne moraš ići nigdje, jer gastro bloger Vedran Bošković dolazi upravo tebi kako bi ti pripremio pravu malu roštilj feštu. I ne, ne pričamo o običnim roštiljskim zalogajima. Ovdje govorimo o ćevapima koji se tope u ustima, burgerima koji izgledaju kao iz snova i vratini mariniranoj u senfu koji daje onaj pikantni “kick” zbog kojeg će svi tražiti još.
Da, govorimo baš o Zvijezda Delikates senfu, jer ako nešto ima status zvijezde na svakom roštilju – to je upravo on. Savršen balans okusa, neizostavni dodatak svakom mesu i tajni saveznik svakog roštilj majstora. U rukama nekoga poput Vedrana, čak i piletina u kombinaciji sa senfom i medom postaje eksplozija okusa kojoj je teško odoljeti.
Naravno, uz meso dolaze i osvježavajuće salate koje balansiraju tanjur i dodaju mu onu dozu ljetne lakoće – poput kremastog coleslawa ili klasika kao što je cezar. A dok se sve to priprema, ti samo uživaš, učiš trikove od Vedrana i piješ nešto hladno, smijući se s ljudima koje voliš. Može li biti bolje?
Kako se prijaviti na ovaj super natječaj?
Sudjelovati u natječaju mogu svi koji ispune obrazac na linku i odgovore na nagradno pitanje. Natječaj traje od 30.6. do 11.7.2025. Roštilj će se organizirati na području Zagreba.
Pobjednika će izabrati naš missGASTRO tim, a osim hrane i pića, ono što vas čeka je i iskustvo za pamćenje. Vedran ne donosi samo recepte, on donosi atmosferu, znanje i zaraznu strast prema kuhanju na otvorenom. A kad netko s toliko entuzijazma priprema roštilj, vjeruj nam, to se pamti.
Zato, otvori mobitel ili laptop, pronađi obrazac ispod članka, napiši svoj odgovor i pošalji ga. Tko zna, možda upravo tvoja prijava pobijedi na natječaju, a ti osvojiš party za pamćenje. Roštilj, dobro društvo, Zvijezda Delikates senf i Vedran Bošković – zvuči kao recept koji jednostavno ne možeš propustiti. Jesi spreman? Jer mi već palimo žar.