Najave 20. ožujka 2024.

Proizvodi domaćih OPG-ova ponovno na Bundeku od 22.do 24. ožujka, tjedan dana uoči Uskrsa

gastro postao gastro.24sata.hr

Sajam "Zdravo je pravo" na kojem će sudjelovati više od 100 izlagača iz cijele Hrvatske po treći puta na Zagrebačkom Bundeku organizira tvrtka ABC RENT

Tvrtka ABC-RENT uspješno je održala dva sajma OPG-ova pod sloganom “Zdravo je pravo!” na Zagrebačkom Bundeku protekle godine u ožujku i rujnu.. Na sajmu je bilo prisutno preko 85 izlagača iz cijele Hrvatske, a uz bogatu ponudu raznih OPG-ovaca, uživalo se u bogatoj gastronomskoj ponudi i zabavnom programu.

Prvi sajam u ovoj godini održati će se ponovno na Zagrebačkom Bundeku u periodu od 22.-24.03.2024.

 | Author:

Stoga, ako ste ljubitelji domaće hrane i volite kupovati kod provjerenih proizvođača iz ekološke proizvodnje, svakako posjetite sajam na kojem će izlagati preko 100 izlagača iz cijele Hrvatske.

Bit će to spoj gastronomske tradicije, kvalitete, proizvoda ekološkog i kontroliranog porijekla te održivosti...

U petak od 14-20h, te subotu i nedjelju od 10.00-20.00 sati posjetitelje očekuje bogata ponuda izlagača: jaja, razni suhomesnati proizvodi, mliječni proizvodi, proizvodi od meda, voće i povrće, zimnice, ajvari i razni začini, konzervirano povrće i voće, začini, sadnice, proizvodi od ljekovitog bilja i terapeutske kreme, likovni uradci te razne rukotvorine i starine te još mnogobrojna iznenađenja.

Također na sajmu će sudjelovati i razni “kreativci” koji će izlagadati svoje umjetnine, slike, nakit i razne odjevne predmete i galanteriju.

 | Author:

Posjetitelje očekuje bogat kulturno umjetnički program kroz sva tri dana trajanja sajma: gostovanje dječjih zborova: Kikići & Genijalci, Zagrebački Anđeli, Cvrkutavci i zbor Bajka, a nastupit će i tamburaši i plesači iz KUD-a Stupnik, KUD-a Ščitarjevo te KUD-a Stari grad Lukavec koji će počastiti posjetitelje tamburaškom izvedbom te tradicijskim plesovima starijih i mlađih članova. Također nastupiti će i mažuretkinje iz plesnog kluba Barbara, a svojim nastupom goste će počastiti i polaznice Anine Glazbaonice, te Pjevački zbor Udruge Invalida rada i članovi i članice zbora Prečko 50+, Iblerovci 77+ i zbora Ksaver. Posjetitelje u nedjelju očekuje i kulinarski show s Almom Čatlakom koji će pripremati jela sa namirnicama izlagača.

 | Author:

Za dobar zalogaj i predah od razgledavanja sajma pobrinut će se tvrtka Gaši d.o.o., ali i neki izlagači koji će vaše nepce počastiti domaćim štrudlama, buhtlama, Soparnikom i ostalim delicijama.

Jednom kada pronađete svoj OPG u kvartu, susjedstvu ili županiji, moći ćete trajno nabavljati proizvode od istog, što je zapravo i osnovna želja organizatora – da kupci pronađu svoje trajne opskrbljivače zdravim i ekološkim proizvodima, ali i da svi izlagači pronađu svoje redovne konzumente.

Dođite, obskrbite se domaćim, ekološkim proizvodima iz kontroliranog ekološkog uzgoja i obogatite svoj uskrsnji stol, upoznajte OPG-ovce svog kraja, kupite kvalitetne proizvode ili pronađite neki poklončić za svoje najmilije za Uskrs.

Sve informacije o eventu potražite na: https://abc-rent.hr/zdravo-je-pravo-zagreb-bundek-2024

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.