Najave 30. rujna 2019.

Što je to: olakšava život, žuto je i brzinom svjetlosti juri Splitom?

foto: Guliver/Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Suncokreti ne jure, žuti spremnici za plastiku nisu baš mali, a žuti prsluci su u Francuskoj…

Grad Split ovih će dana zažutiti Glovo dostavljači i na svaku vašu lokaciju – dom, ured, plažu, apartman, hotel – dostavljati sve što vam zatreba. Olakšavaju svaku situaciju, razveseljavaju vas i čine život ljepšim u svako doba dana i noći.

Već od srijede isprobajte ovu fenomenalnu uslugu i riješite bilo koju nezgodnu situaciju. Aplikacija Glovo i njeni dostavljači Gloveri imaju jedinstveni cilj – ispuniti gotovo sve vaše želje i potrebe. U rekordnom vremenu stvorit će vam svježe kroasane ili sokove za trudnice (i one koji to nisu), dostavit će hitno potrebnu poslovnu dokumentaciju, biciklirat će kroz cijeli grad da bi na vrata voljenih isporučili buket cvijeća za godišnjicu, rođendan ili pomirenje. Svakako su tu i ozbiljnije situacije – dostava lijekova bez kojih ne možemo ili „krizne“ situacije na proslavama kad nestane pića, hrane, bilo čega, čak i – kondoma.

 | Author: Guliver/Shutterstock foto: Guliver/Shutterstock

Iz udobnosti svog doma kupite bilo koji proizvod s trenutnom isporukom i platite ga putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom, ili ako vam je draže, gotovinom. Aplikacija je svojevrsna tehnološka tržnica koja korisnicima omogućava naručivanje i slanje bilo čega, od hrane i namirnica do farmaceutskih proizvoda i dokumenata. Pri tome, Glovo se udružuje sa raznovrsnim spektrom poslovnih subjekata uključujući restorane, pekarnice, supermarkete, ljekarne, poslovne centre koji putem mreže kurira, tzv. Glovera, isporučuju njihove proizvode u roku od nekoliko minuta.

Kako bi rasteretili gradske prometnice, te u brzom roku izvršili ekološki osviještenu dostavu, Gloveri kao sredstvo isporuke osim automobila koriste bicikle i skutere.

Teo Širola, generalni manager za Glovo Hrvatska objašnjava viziju približavanja praktičnosti tehnologije svima, dajući im pristup vlastitom gradu stvarajući pritom prilike za zaradu tisućama Glovera: „Uvjerili smo se da je Glovo potpuna transformacija domene brze dostave u Hrvatskoj. Nakon iskustva u preko stotinu gradova u 20 zemalja i tri kontinenta – sad smo sigurni i spremni za Split.“

 | Author: Guliver/Shutterstock foto: Guliver/Shutterstock

O GLOVO aplikaciji

Glovo je aplikacija koja omogućava da više od 3 milijuna korisnika diljem svijeta kupuje, prima i šalje bilo koji proizvod unutar grada i u vremenskom roku od nekoliko minuta. Ima više od 10 000 partnera diljem svijeta i radi s mrežom koja broji više od 30 000 kurira širom svijeta. Pokrenut u Barceloni 2015. godine, Glovo je prisutan u više od 100 gradova u 22 zemlje među kojima su Španjolska, Portugal, Francuska, Italija, Rumunjska i Turska u Europi, Maroko i Egipat u Sjevernoj Africi, Panama, Kostarika, Argentina, Peru Čile u Srednjoj i Južnoj Americi.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.