Najave 14. lipnja 2022.

Svježa hrana kao iz vrta na dohvat ruke

foto: Gorenje
gastro postao gastro.24sata.hr

Zamislite kišnu nedjelju kada vam je jedini plan gledati omiljenu seriju, čitati onu knjigu koja je tako dugo čekala na polici ili jednostavno uživati ​​u slobodnom vremenu s obitelji. Veselite se što ćete se razmaziti svom tom ukusnom hranom u hladnjaku…Ma, čekajte, nema puno hrane u hladnjaku, samo osnovni sastojci i nešto ostataka od prethodnog tjedna. To stvarno uništava svu zabavu, zar ne? Preostale su samo dvije mogućnosti: otići do najbliže otvorene trgovine ili se pomiriti s činjenicom da trebate jesti ono što se nalazi u hladnjaku. No, postoji i dugoročna alternativa koja će vam poštedjeti mnogo odlazaka u trgovinu – odabrati hladnjak koji vam omogućuje da sve svoje namirnice očuvate svježima dulje vrijeme!

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Dopustite svježini da ispuni vaš hladnjak

Primjećujete li često da sanjate svježe povrće iz vrta? Osjećate li da vas iscrpljuju svakodnevni odlasci u trgovinu i da biste radije nakon dugog radnog dana radije radili nešto produktivnije ili uzbudljivije od stajanja u dugom redu na blagajni? Još uz to svaki put kada odete u trgovinu kupite nešto što vam zapravo nije potrebno i niste planirali kupiti. To dugoročno čini svakodnevnu kupovinu mnogo skupljom. Pa, rješenje bi moglo biti jednostavnije nego što možete zamisliti. Samo trebate odabrati pravi hladnjak. Nova generacija Gorenje samostojećih zamrzivača GardenFresh lako će riješiti te probleme i unijeti svježinu u vaš dom. Vaša hrana će ostati svježa dulje vrijeme, stoga ćete lako izbjeći svakodnevnu kupovinu i nepotrebno trošenje. Stoga će samostojeći zamrzivači GardenFresh štedjeti ne samo vaše vrijeme nego i novac.

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan

Kupnja novog hladnjaka može biti vrlo složen proces. Kako pronaći pravog? Novi Gorenje samostojeći hladnjaci zamrzivači zasigurno će vam ubrzati rad srca. Jeste li umorni od jakih mirisa koji ispunjavaju vašu kuhinju svaki put kada otvorite hladnjak? Funkcija IonAir s MultiFlow 360° riješit će taj problem jednom zauvijek. Negativno nabijeni ioni, koje generira IonAir, uklonit će neugodne mirise i sačuvati izvorni okus i savršen oblik svih namirnica u hladnjaku. Možete li zamisliti da uživate u zalogaju od svježeg povrća kad to poželite ili da svoje najmilije iznenadite savršenom salatom kasno navečer? Više nije problem! Ladice po mjeri omogućavaju lako pohranjivanje svježih proizvoda na dulje vrijeme. Od sada možete imati hladnjak s ConvertFreshZone koji se lako može promijeniti iz ladice za meso u ladicu za voće i povrće. 

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Savršeno kulinarsko iskustvo za novca

Ako živite u gradu, vjerojatno barem jednom dnevno odlazite u trgovinu. Jeste li se ikada zapitali koliko vremena gubite kupujući hranu? Trik je u tome da mudro planirate kupovinu. Uz Gorenje GardenFresh zamrzivače taj će zadatak biti lak jer više nećete morati brinuti o svježini hrane. Taj će hladnjak postati vaš najbolji »partner u zločinu«. Želite li imati partnera koji vam čita misli? Tada će GardenFresh zamrzivač zasigurno ispuniti vaša očekivanja. S funkcijom AdaptTech prilagodit će temperaturu vašim navikama i produžiti svježinu vaše hrane. Osim toga, jednostavno će vam se svidjeti odjeljak za zamrzavanje! Funkcije poput FastFreeze, XtremeFreeze i NoFrostPlus jamče visoku kvalitetu vaše smrznute hrane.

Svježa i ukusna hrana na dohvat ruke, manje dosadnih odlazaka u trgovine i impulzivnih kupnji, a time i više štednje u kasici. S Gorenje GardenFresh hladnjacima sve navedeno lako će postati stvarnost. Čemu čekati, ako je savršeno rješenje odmah iza ugla!