Najave 16. travnja 2020.

Zmajsko pivo 'Pale ale' promijenilo naziv, a zaradu od prodaje donirat će vatrogascima

foto: Screenshot: Zmajska pivovara/Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Zajednička inicijativa Zmajske pivovare i brenda From Zagreb with love uz pomoć tiskare Meglaj & Logopress.

Najpopularnije pivo Zmajske pivovare, Pale ale, dobiva novu etiketu i privremeno mijenja ime u FOR ZAGREB WITH LOVE, a sva zarada od prodaje ovoga piva bit će utrošena na donaciju zagrebačkim vatrogascima.

Ideja o donaciji vatrogascima već se ranije javila jer nas oduševljava njihova hrabrost i požrtvovnost, a i nekako se prirodno nameće zbog imena pivovare. Nakon potresa u Zagrebu vatrogasci i alpinisti nisu prestali činiti nevjerojatnu stvar za naš grad... Osjećamo divljenje i zahvalnost i želimo im to i pokazati. Isto razmišljaju i naši partneri i zato smo se oko pokretanja ove inicijative složili u trenu,” rekao je Andrej Čapka, osnivač Zmajske pivovare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FOR ZAGREB WITH LOVE privremeno novo ruho našeg klasičnog Pale ale. Šok nakon potresa u Zagrebu, koji je u kombinaciji s karantenom i najoptimističnijima među nama izgledao kao otvorenje službenog programa apokalipse, brzo je zamijenilo divljenje prema svima onima koji od prvog dana nisu sišli s oštećenih zgrada i neumorno rade na saniranju štete i osiguravanju grada. Skidamo im kapu, tako se vole ljudi i tako se voli grad... Ali, hej, skidanje kape još nikoga nije spasilo od pada s krova - stalno nam se vrtjelo u pozadini... Imali smo potrebu braći po vatri izreći konkretnije "hvala"... i znali smo da u tome nismo sami. S ekipom iz brenda @from_zagreb_with_love , i uz pomoć i podršku tiskare Meglaj & Logopress osmislili smo akciju FOR ZAGREB WITH LOVE, a pridružila nam se i tvrtka Vertiko, @pitsomerch, naši distributeri @gastroshop_pomalo i @spicydayshr te @volimljuto s donacijom ljutog umaka u svakom kupljenom kartonu (0.33lx24). Tako će se privremeno zvati Pale ale, naše najpopularnije pivo, a sva zarada od prodaje bit će utrošena na donaciju alpinističke i zaštitne opreme, alata i strojeva vatrogascima i pridruženim timovima na terenu. Pivo FOR ZAGREB WITH LOVE bit će dostupno od 15.4.2020. dok ne popijete sve zalihe, a uskoro ćete u njemu moći guštati u matching majici, od koje ćete prihod, naravno, isto donirati. Sve možete kupiti u webshopu Zmajske pivovare, dućana Spicy days i Gastro shopa Pomalo. . . . #forzagrebwithlove #paleale #zmajskapivovara #vatrogasci #zagreb

Objavu dijeli Zmajska pivovara (@zmajskapivovara)

Čitava zarada od prodaje FOR ZAGREB WITH LOVE uložit će se nabavu alpinističke i zaštitne opreme, alata i strojeva koji su potrebni vatrogascima i pridruženim volonterskim timovima na terenu pri saniranju opasnih oštećenja nastalih u potresu u Zagrebu.

Pivo FOR ZAGREB WITH LOVE bit će dostupno od 15.4.2020. u webshopu Zmajske pivovare te na nekim online prodajnim mjestima koja i inače drže zmajska piva i zamijenit će Pale Ale do isteka zaliha.

 | Author: Zmajska pivovara foto: Zmajska pivovara Zmajska pivovara prva je hrvatska craft pivovara, nastala 2013. kao rezultat dugogodišnje strasti prema vrhunskom pivu. Postavila je nove standarde na tržištu kroz ponudu inovativnih i drugačijih piva, a uz to aktivno radi na promociji pivske kulture kroz edukacije, akcije i događanja.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.