Native sadržaj Za koji stol želiš sjesti? 26. travnja 2024.

Dođi za stol – tu su tvoje priče, ljudi i hrana

foto: PIK
gastro postao gastro.24sata.hr
Uz hranu obilježavamo i velike i male trenutke. O kojoj god da se prilici radilo, svečanoj ili svakodnevnoj, okupit ćemo ‘svoje’ i zajedno sjesti za stol.

Novom komunikacijskom porukom “Dođi za stol” PIK Vrbovec potiče na zajedništvo i povezanost te naglašava važnost dijeljenja obroka i stvaranja posebnih trenutaka.

 | Author: PIK foto: PIK

Stol ne čini nekoliko nogu i ravna ploha. Svi smo se nebrojeno puta našli u situaciji da jedemo na vlastitim koljenima, na naslonu kauča ili čak na podu. Nisu nam nepoznate ni prilike u kojima se jede na haubi automobila, na kutiji za selidbu ili na gajbi dok se gleda tekma. Uredski stol, klupa u parku, kutija za igračke, ruksak, bačva ili deka za piknik – sve nam to može poslužiti kao stol, ali ništa ne može zamijeniti one oko njega. Za stolom stranci postaju prijatelji, a prijatelji - obitelj.

 | Author: PIK foto: PIK

S više od 85 godina iskustva u proizvodnji svježeg mesa i mesnih prerađevina, PIK nije samo sinonim za kvalitetne i ukusne proizvode, već i za trenutke koji spajaju i zbližavaju ljude te čine obroke nezaboravnima. U ovom užurbanom vremenu u kojem živimo, zastanimo na trenutak i okupimo 'svoje' oko stola. Svaki zalogaj je prilika za stvaranje novih uspomena i iskustava koja se pamte i prenose generacijama.

 | Author: PIK foto: PIK

 | Author: PIK foto: PIK

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.