16. prosinca 2015.

Odzvonilo je mrvicama ispod stola sa Scout RX1

usasavac
Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Miele je nedavno predstavio novu verziju svog jedinstvenog bez žičnog usisavača SCOUT RX1, na kojem su napravljena poboljšanja u mehaničkom sustavu i koji je od sada dostupan i u crvenoj boji (Scout RX1 Red).

Posebne četke sada su još efikasnije skupljaju prašinu ispod jedinice, a poboljšana rotirajuća četka od sada može pokupiti i veće komadiće s poda i spremiti ih u kutiju za prašinu.

Scout RX1 sa svojom sistematičnom navigacijom postiže temeljitije pokrivanje prostora i time štedi vrijeme i energiju baterija. Scout RX1 može temeljito i sistematski usisati čak nekoliko tlocrtno kompliciranih prostorija za redom i nakon obavljenog posla vratiti se na svoje mjesto na ponovno punjenje.

Usisavač iz svova | Author: Promo Promo

Četiri programa za čišćenje jamče maksimalnu udobnost i jednostavnost čišćenja. U 'Auto ' načinu rada, RX1 putuje kroz sve prostorije i čisti ih. ' Spot ' način namijenjen je za određeno manje područje od najviše 1,80 četvornog metra, na primjer za čišćenja mrvica ispod stola . U ' Corner ' načinu rada, sve prostorije se očiste najprije u Auto načinu rada i nakon toga RX1 još jednom očisti sve kritične rubove i rubne dijelove. Za posebno brzo i temeljito čišćenje tu je i Turbo način rada u kojem RX1 u dvostruko manje vremena čisti sve podne površine.

S jednim punjenjem baterija Scout RX1 može očistiti prostor do 150 m², što odgovara trajanju od cca 120 minuta. U slučaju čišćenja veće površine, RX1 se vraća na punjenje i nakon punjenja dovrši svoj posao.

U tijeku je posebna blagdanska akcija u kojoj je usisavačima Scout RX 1 snižena cijena za 350kn. Akcija vrijedi od 15.11.2015. do 15.01.2016. ili do isteka zaliha u Miele centru.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.