25. listopada 2014.

Peciva, juhe i ostale divote na Instagramu

Naslovna Instagram
1/11
visnjarambasic
gastro postao gastro.24sata.hr
Sada je već sasvim jasno da je toplo jesensko vrijeme iza nas i da ćemo sve više vremena provoditi u zatvorenim prostorima, u vlastitim domovima. U duhu hladnog vremena odlučili ste uključiti pećnice i baciti se na izradu peciva.

Nema do mirisa toplih, domaćih peciva izravno iz pećnice. Tako popularna švedska peciva s cimetom mame zanimljivim izgledom, ali i mirisom. Njih je ovih dana pekla monika_bakenoir. Francuska peciva od lisnatog tijesta poznata diljem svijeta, nisu dostupna samo u Francuskoj. Kroasane možete pripremiti u vlastitoj kuhinji ili upisati tečaj pekarstva kao antonija_la i naučiti kako da vam ispadnu savršene.

A za hladnog vremena potrebno je zagrijati se i toplom juhom. Domacica_sanja podijelila je s nama fotku juhe od kopra, dok je pakllena skuhala juhu od hokaido bundeve u bojama jeseni.

Boje jeseni donijela nam je i visnjarambasic sa svojim rogač kockama. A novo ime na našem Instagramu - gospodja_anja upustila se u pripremu deserta od domaće karamele. Gledajući fotografije, čini se da su joj savršeno ispali. Posljednjih dana u zraku se osjeti i miris mandarina što je također znak da je zahladilo i da je lijepo i toplo vrijeme iza nas. Mateja_msbakery je iskoristila upravo mandarine za svoj tart kojemu narančasta boja daje izgled savršenog deserta.

I za kraj nešto hrskavo. U_kuzini je odlučila prkositi jeseni jelom koje podsjeća na proljeće – proljetne rolice.  A mo_nozinic ispekla je tanko narezane krumpiriće i uživala u domaćem čipsu.

Znamo da željno iščekujete našu izložbu Instagram fotografija koja je svakim danom sve bliže, stoga nastavite s fotografiranjem hrane, pridružite se našoj gastro Instagram zajednici i označite fotke hashtagom #gastrohr.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.