Recenzije 13. travnja 2022.

Jednostavni trikovi kako pripremiti zdrav obrok u tren oka

foto: Gorenje
gastro postao gastro.24sata.hr

Potrebno je samo nekoliko malih koraka kako bismo živjeli zdravijim i boljim životom. Sve što trebamo učiniti je naučiti kako se pravilno brinuti o sebi. To zvuči tako jednostavno, ali nam je tako teško primijeniti to jednostavno pravilo na našu svakodnevnu rutinu. U stalnoj smo žurbi, pa nam nedostaje vremena za nove aktivnosti, pa čak i za zdravije navike. Što ako vam kažemo da postoje neki jednostavni trikovi kako vrlo brzo pripremiti zdravu hranu?

Povećajte razinu energije zdravom večernjom užinom!

Zamislite običan radni dan. Ima toliko stvari koje biste željeli obaviti u večernjim satima. Prvo, želite pojesti ukusnu večeru, ali također želite vježbati, završiti sve kućanske poslove i gledati svoju omiljenu TV seriju ili završiti tu knjigu koju dugo čitate. Toliko planova i još samo nekoliko sati. Gdje početi? Pripremajući zdrav i ukusan obrok u tren oka! Na taj način dobit ćete potrebnu energiju! Pitate se kako brzo pripremiti takav obrok? Sve ovisi o tome na koji način pripremate hranu. Uz pomoć novih Gorenje OptiBake pećnica, u tren oka moći ćete pripremiti izvrsne i zdrave obroke! 

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Uživajte u zdravim jelima kao nikada prije!

Jeste li pravi ljubitelj pomfrita ili pravi prženog mesa, ali radije se suzdržavate i smanjujete ovu vrstu hrane na minimum? Pa, možete se češće počastiti i uopće se ne osjećati krivim zbog toga. AirFry metoda jamči hrskavost pržene hrane bez dodatnih kalorija. Rezultat ovog iznimno intenzivnog pečenja na vrućem zraku bit će ukusna hrskava zlatna korica. Možete li već namirisati onaj božanstveni krumpir i ukusne komade mesa i povrća koji će izaći iz vaše pećnice?

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Pravila za domaći kruh!

Jedno je sigurno – savršen kruh ima hrskavu koru i sočnu sredinu. Možete li zamisliti da sami pečete takav kruh? Moguće je i jednostavnije nego što možete mislite! SteamAssist vam može pomoći.  Vi samo trebate dodati vodu u spremnik za vodu, dodavajući  paru u pećnicu kada dođe vrijeme dobit ćete savršeno hrskav kruh s mekom sredinom. Druga mogućnost koja dolazi s nekim pećnicama je ExtraSteam program koji također omogućuje savršene uvjete za pripremu kruha i neće vas iznevjeriti.
Čarobni dodir pare je sve što vam je potrebno za pečenje nevjerojatnog domaćeg kruha!