Recenzije 28. listopada 2022.

Zašto posuđe iz tvoje perilice izlazi nedovoljno čisto? Imamo odgovor!

foto: Gorenje

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
U posljednje vrijeme primjećuješ da tvoja perilica ne pere baš najbolje tvoje posuđe? E, pa to je nešto što si ne želiš dozvoliti i tu nema kompromisa – moraš to promijeniti.

Perilica posuđa je tvoj omiljeni kućanski uređaj? Nagađamo samo, ali gotovo da se možemo okladiti da je tako. Svi smo uvijek u žurbi i pranje posuđa je jednostavno – trošenje vremena. I onda kad primijetiš da tvoje posuđe iz perilice izlazi ne baš čisto kao što bi trebalo, znaš da moraš odmah naći rješenje tog problema.

Nekoliko je mogućih razloga zašto perilica ne pere posuđe dovoljno dobro, a neki od njih su ovi: filtar je prljav, prskalica je začepljena ili je posuda za sredstvo za pranje puknuta. Ono što prvo moraš napraviti je temeljito oprati perilicu, jer bi to moglo riješiti problem. Na unutrašnjosti se može zadržati i nataložiti prljavština – masnoća, sićušni komadi hrane, kamenac… Sve to nekad je oku nevidljivo, ali to ne znači da nije tu. I sve to može biti razlog nedovoljno dobrog pranja.

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Temeljito čišćenje

Ako sumnjaš da je stvar u filtru, najprije provjeri ima li tvoja perilica filtar koji se sam čisti. To su uglavnom starije perilice. Kod novijih se filtar mora izvaditi i očistiti. Isto tako, ako sumnjaš na prskalice, provjeri skida li se na tvom modelu prskalica ili ju moraš očistiti unutar perilice. Ako je, pak, potrgana posuda za sredstvo za pranje posuđa, možda sredstvo ne može jednostavno doći do tvog posuđa i oprati ga.

To što govorimo cijelo vrijeme o čišćenju raznih dijelova perilice, ne znači da ti perilicu ne održavaš dovoljno čistom. Ono što izgleda čisto, nije nužno stvarno i čisto jer. Ako uistinu ne želiš raditi kompromise na ovom planu, i sebi i svojoj obitelji želiš osigurati ultra čisto i savršeno suho posuđe, nova Gorenje UltraClean perilica posuđa bi mogla biti pravo rješenje za tebe. Pored tog što je elegantnog dizajna, tu je još važnija stvar – visoka kvaliteta s nevjerojatnim novim značajkama koje pojednostavljuju svakodnevicu.

Novi program nazvan ExtraHygiene, s UV tehnologijom, oponaša proces sterilizacije, pa nakon dodatnog ispiranja hladnom vodom, slijedi produženo pranje vrućom vodom na 70 °C. Tako se uklanja čak 99,9 % svih bakterija i virusa. Uz ove visoke temperature tvoje će posuđe doseći neke sasvim nove razine higijenskog standarda. Jer viša razina higijene je jedan od prioriteta tvrtke Gorenje. Funkciju UV tehnologije možeš koristiti u bilo kojem trenutku u kombinaciji s programima – Eco, Auto, Intensive, Daily, Night i Hygiene program.

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

A sada - sušenje!

A nakon savršenog čišćenja dolazi savršeno sušenje! Više ne moraš brinuti o kapljicama vode na svježe opranom posuđu, jer inovativna SmartUltra Dry tehnologija osigurava potpuno suho posuđe. Nakon ciklusa pranja, ventilator se aktivira i uklanja svu vruću paru iz kade za pranje posuđa. Vrata perilice se automatski malo otvaraju kako bi unutra pustila svježi zrak, tako da se oprani predmeti poput plastičnog posuđa potpuno osuše.

I još nešto! Gorenje nastoji pojednostaviti tvoj život što je više moguće, pa svoju novu perilicu posuđa Gorenje UltraClean možeš jednostavno povezati putem Wi-Fi i ConnectLife aplikacije sa svojim mobilnim uređajem. Putem aplikacije možeš daljinski aktivirati programe i funkcije, primati obavijesti i upravljati uređajem.

Ako smo te dovoljno zainteresirali, sve o novim perilicama posuđa Gorenje UltraClean možeš saznati na gorenje.hr. Tamo možeš odabrati novu junakinju svog doma!  

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.