Recepti 29. ožujka 2023.

Poklanjamo punu košaru provjereno dobrih proizvoda za još slasniji Uskrs!

gastro postao gastro.24sata.hr
Bliži nam se Uskrs što znači da ćemo se s veseljem okupljati s najdražima oko blagdanske trpeze. missGastro tim povodom donosi provjereno dobre proizvode i super uskrsne recepate u kojima ćete uživati sa svojim najmilijima. Kako bi Uskrs bio još radosniji, u suradnji s Konzumom poklanjamo vam raskošnu uskrsnu košaru provjereno dobrih proizvoda Konzumovih robnih marki.

Svaki trenutak proveden u društvu obitelji je dragocjen i baš zato jedva čekamo Uskrs kada ćemo se okupiti za stolom i uživati u dugim razgovorima, puuuno smijeha i, naravno, dobroj hrani bez koje ne možemo zamisliti ni jedan blagdan. Trenutci su to iz kojih se rađaju najdraže uspomene - kada se tata toliko prejeo kolača da se cijeli dan nije mogao ustati s kauča, kad ste proglašeni apsolutnim pobjednikom u tucanju jaja ili kada je mami zagorila purica. Sve su to uspomene koje će se još dugo prepričavati i kojih ćemo se rado sjećati.

A kako bi vam i ovaj Uskrs ostao u najljepšem sjećanju, u suradnji s Konzumom jednom od vas poklanjamo raskošnu uskrsnu košaru provjereno dobrih proizvoda Konzumovih robnih markiK Plus domaća kobasica s paprikom, K Plus pršut, Grana Padano tvrdi sir, Adria Mare finu paštetu od tune i K Plus ekstra djevičansko maslinovo ulje možete poslužiti na hladnoj plati kao vrhunske delikatese, uz fini kruh i po želji malo orašastog i svježeg voća poput grožđa. Sweet chef premium tamnu čokoladu s 52% kakaa možete ili pojesti kockicu po kockicu ili koristiti za omiljene slastice ili nove koje vam donosimo u nastavku. K Plus premium džem od marelice, uz omiljena jela možete iskoristiti i u vrhunskoj slastici, cheesecake čokoladnom jajetu čiji recept vam donosimo u nastavku. Ritual kavu i Finesse premium truffles s lješnjakom možete pokloniti ili se počastiti. Home ukrasićima dekorirajte dom za još ljepši blagdanski ugođaj. 

Uključite se u naš nagradni natječaj na missGastro profilu na Instagramu i možda baš vi osvojite ovu raskošnu uskrsnu košaru.

Sve što trebate napraviti da biste ušli u bubanj za izvlačenje nagrade je lajkati objavu, zapratiti @missgastro_hr i @konzumhr i u komentaru tagirati osobu s kojom želite podijeliti ovu košaru i zajedno uživati u ukusnim uskršnjim delicijama! Nagradni natječaj traje do četvrtka 30.3.2023 u 16h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom.

Na policama Konzuma potraži više od 2.500 provjereno dobrih proizvoda provjerene kvalitete po povoljnoj cijeni, a inspiraciju za pripremu pronađi na Konzumovim društvenim mrežama. U nastavku donosimo samo nekoliko od mnogobrojnih ideja s kojima ćete oduševiti ukućane i goste:

Tulipan jaja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Konzum (@konzumhr)

Šunka glazirana džemom od marelice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Konzum (@konzumhr)

Cheesecake u čokoladnom jajetu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Konzum (@konzumhr)

Mini pince

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Konzum (@konzumhr)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.