27. travnja 2015.

Tisuću lica novog Gastra

Sva lica novog Gastra
foto: Danijel Berković/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Emotivno prolazimo kroz sve teme koje radimo za vas, ponekad u strahu hoće li vam se svidjeti. I kada vidimo da smo pogodili, onda znamo da radimo dobar posao. Jer, ipak smo tu i sve radimo zbog vas, naših vjernih čitatelja

Kad smo došli na ideju predstavti vam lica koje stoje uz Gastro i kad je došlo do samog snimanja željeli smo od naših aktera kampanje da u jednoj riječi probaju objasniti što za njih znači kuhanje i kako se osjećaju dok kuhanju. Anja je rekla da je kuhanje za nju ispunjenje snova, Darku je kuhanje relaksacija, za Ivanu kuhanje znači ljubav isto kao i za Sandru, a Saša osjeća užitak dok kuha.

I koja je onda bila poveznica, ali na koncu konca i okosnica cijele ove priče? Ljubav prema kuhanju! Jer kuhanje i uživanje u istom je ipak puno više od samog recepta. Svi mi koji stojimo uz Gastro.hr dijelimo tu strast i tu ljubav prema kuhanju. I da, i mi tražimo recepte na sve strane, ali baš zbog te ljubavi koju osjećamo prema kuhanju pretumbamo ih skroz na skroz. Dodamo u svaki recept jedan naš detalj, jedan naš sastojak ili nekoliko njih. Uvijek je strast prema hrani to što svi mi osjećamo. Kako Sandra kaže: 'Jedna nova emocija'. Osjećamo se slobodno!

Emotivno prolazimo kroz sve teme koje radimo za vas, ponekad u strahu hoće li vam se svidjeti. I kada vidimo da smo pogodili, onda znamo da radimo dobar posao. Jer, ipak smo tu i sve radimo zbog vas, naših vjernih čitatelja, ali i onih novih. Koji tragajući za nekim novim receptom dođu na naše stranice i pronađu nešto za sebe. Svima vama se trudimo prenjeti ono što radimo, svatko na svoj način. Redakcija kroz tekstove i recepte, marketing kroz igre i kampanje, community kroz druženja na radionicama. Jer ste vi naša lica Gastra, uz sve nas! Zato vas pozivamo da i dalje budete s nama, da se registrirate i da zajedno stvaramo sadržaj koji ovdje trajno ostaje. I na koji će opet netko naići i zadržati se ovdje. Ipak je ovdje zajednica ljubitelja hrane!

Pogledajte kako to rade lica iz kampanje, naši blogeri i chefovi, i inspirirajte se njihovom strasti prema kuhanju. Sandra Rončević pripremit će razna čuda za koje ideje dobiva na putovanjima, a vjerujemo da nema recepta za sočno meso iz bilo kojeg kutka svijeta kojeg Darko Kontin nije isprobao i objavio na svom blogu. Ivana Čuljak naučit će vas kako od lokalnih namirnica pripremiti najjpopularnija svjetska jela, a Saša Polojac, uz bogati repertoar različitih delicija, otkrit će vam trikove s kojima ćete postati majstor u kuhinji, kao što je to i blogerica Anja Bajt koja uspješno kombinira tradicionalno i moderno.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.